Tarsus idmanyurdu görev bölümü yaptı

Transfer komitesi kuruldu

21 Haziran 2016 Salı, 18:11
Tarsus idmanyurdu görev bölümü yaptı
-

Tarsus idmanyurdu’nda kollar  sıvandı

 

Av. Önder Ege’nin  Başkanlığındaki yeni yönetim,  genel kurul akşamı önce  teknik direktör ile işe başladı. Bugün ise iç ve dış transfer çalışmalarına  başlayacak...

 

Spor Toto 3. ligde  mücadele verecek olan Tarsus idmanyurdu’nda  olağan genel kurul ile kulüp yönetimine  seçilen Av. Önder Ege başkanlığındaki  yeni yönetim işi sıkı tutuyor.

Genel kurulunun hemen akşamı takımı emanet edecek Teknik direktör konusunda  hareket geçen ve birkaç telefon görüşmesi yapıldığı öğrenilen Başkan  Av. Önder Ege,  bugün ise iç ve dış transfer  görüşmelerine  başlanacağı öğrenildi.

 Spor Servisi  olarak Hayırlı  olsun ziyaretinde  bulunduğumuz  Başkan Av. Önder Ege, minimum bütçeyle, maksumum başarı  elde  etmek için kolları  sıvadıklarını  bildirdi.

Genç, koşan, mücadele veren, arzulu, istekli ve  aç bir  kadro  kurmak istediklerini ifade  eden Başkan Ege,  Tarsus idmanyurdu’nu şehrin takımı hüviyeti olgusunu  oluşturacaklarını  dile getirdi.

Tarsus idmanyurdu’nun herkesimin takımı olduğuna dikkat çeken  Başkan Ege, başarının biranda  elde  edilemeyeceğini ve yönetim olarak zamana ve desteğe ihtiyaçları  olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kısa bir süre  içerisinde Yeni bir yönetim  oluşturduk. Bana göre kısıtlı bir zaman diliminde  çok iyi bir yönetim kurulu oluşturduk. Tarsus halkından, taraftarlarımızdan ve basınımızdan bizlere  destek olmalarını bekliyoruz. Birlik ve  beraberlik içerisinde Tarsus idmanyurdu’nu  hak ettiği yere  taşımalıyız. Çok zor ve  vebali  büyük ve hakkı  olan  bir görev üstlendik.  Allah’ın izniyle bize verilen bu görevi layıkıyla yapacağımızdan eminiz. Göreve  seçilir seçilmez zaman geçirmedik. Hemen akşamı Teknik direktör arayışlarımıza başladık. Birkaç hoca  ile  görüştük.  Bugün yüz yüze  görüşeceğiz. Öncelikli hedefimiz Teknik direktör sorununu çözüp iç ve  dış transfer çalışmalarına başlamaktır. Bu nedenle taraftarlarımızı  heyecanladıracak Genç, koşan, mücadele veren, arzulu, istekli ve  aç bir  kadro  kurmayı  hedefliyoruz.”

GÖREV  BÖLÜMÜ  YAPTI

Öte yandan  Tarsus idmanyurdu’nda Av. Önder Ege başkanlığındaki  yeni yönetim kurulu  kendi  aralarında  görev bölümü  yaptı. Görev  bölümü  şöyle:

Nevzat Çetin As Başkan, Uğur Uyar 2.Başkan(Teknik), Yakup Ateş 2.Başkan (Mali), Gürtan Tandoğan  2.Başkan(Sosyal),  Haydar Aratekin 2.Başkan(İdari), Serkan Demirler  Genel Sekreter,  Osman Doğan   Muhasip,  Duran Çalışır  Genel Kaptan, Cem Kavalcı  Alt Yapı, Sorumlusu, Mücahit Emin Polat  Kulüp Doktoru, Süleyman Sırrı Tanğ,   Kulüp İdari Amiri

Hakkı Ege  Üye,Nihat Kürklü Üye, Anıl Es  Üye.

TRANSFER KOMİTESİ

Tarsus idmanyurdu’nda  Transfer Komitesi oluşturulduğu öğrenildi. Buna göre Av. Önder Ege başkanlığındaki  Transfer komitesi  Uğur Uyar, Nihat Kürklü, Yakup Ateş ve Cem Kavalcı’dan  oluştu.

 

 

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Anamur İlçe Belediyesinin Aldığı Karara Göre İlçede Havai Fişek Atılması Yasaklandı
Önce Büyükşehir’de Eğitim Aldı Şimdi İşinin Başına Geçti, Kaynakçı ‘Sevgi Usta’, Hikâyesiyle Kadınlara Cesaret Veriyor
Mersin’de Bir Gün Değil Her Gün Emekli Yurttaşların, Emeklilerin Yaşam Kalitesi Büyükşehir İle Artıyor
Mersin Emniyeti Anahtar Çalarak Hırsızlık Yapan Şebekeye Operasyon Düzenledi
Büyükşehir Birim Amirleri İle MESKİ Görevlilerinin De Hazır Bulunduğu Programda, Muhtarlar Ve Vatandaşlarla Sohbet Edildi
Mersin Büyükşehir Tarihi Mirasa Sahip Çıkan Projelerde Yer Almaya Devam Ediyor
Mersin Büyükşehir’in Halk Kartı, İhtiyaç Sahibi Yurttaşlara Can Suyu Olmayı Sürdürüyor
Tarsus Devlet Hastanesi'nde 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası Kutlandı
New York Şehrine Giden Tarsus Ticaret Borsası URGE Proje Takımı New York Başkonsolosu Reyhan Özgür’ü Ve Ateşe Osman Nuri Gökbulut’u Türk Evinde Ziyaret Etti
Büyükşehir’in Kurs Merkezlerinin Başarı Oranı Her Yıl Artıyor, Lgs Kurs Merkezi Öğrencilerinden 101 Öğrenci Yüzde 5’lik Dilime Girdi