Enerjisa Toroslar Abonelik İşlemini Yapan Hasta Kadının Elektriğini 4. Günde Bağladı İddiası

Bir süre önce Mersin’in Mezitli ilçesinde taşınan, onkoloji bölümünde tedavi gören hasta kadının iddiasına göre, elektriğini işlem ve evraklarının tamamlamasına rağmen Enerjisa Toroslar 4. Günde bağlayarak hasta kadını mağdur etti.

25 Ocak 2019 Cuma, 01:33
G: 25.01.2019 - 01:42
Enerjisa Toroslar Abonelik İşlemini Yapan Hasta Kadının Elektriğini 4. Günde Bağladı İddiası
-

Onkoloji bölümünde tedavi gördüğünü ifade eden adının açık olarak yazılmasını istemeyen J.F. isimli kadın yaklaşık 1 ay kadar önce Mezitli de yapımı yeni tamamlanmış bir apartmanın dairesine taşındı. Binanın yeni olması ve evrak sorunları nedeniyle dairenin abonelik işlemlerinin gecikmesi üzerine, taşındığı evin elektriği kaçak tutanağı tutularak yetkili firma tarafından kesildi.
Sağlık sorunları olduğunu söyleyen kadın kalan evrakları 21 Ocak tarihinde tamamlayarak, abonelik işlemini yaptırdı. Ancak, işlemlerin tamamlanmasının ardından 3 günden fazla zaman geçmesine rağmen yetkili firma tarafından evinin elektriğinin bağlanmadığını bildiren kadın, elektriğinin 4. gün öğleden sonra bağlanmasına isyan etti.
Soğuk havalarda elektriksiz kaldığını ve abonelik işlemlerinin tamamlanmasına rağmen 4 gün elektriğinin bağlanmasını beklediğini söyleyen J.F. isimli kadın, “Abonelik işlemlerinin ardından 186 üzerinden iletişime geçtiğimiz, yetkili kuruluş sıralamaya alındınız bekleyeceksiniz dedi. Enerjisa’ya yeniden bizzat gittim. Burada, benimle ilgilenen bayana onkolojide tedavi gördüğümü ve elektrikle ilgili sorunumu ve durumun aciliyetini anlattım. İlgili bayan “sizin için durumun aciliyetini bildiren bir mail atacağım” dedi. Buna rağmen yine elektrikler açılmadı. Kemoterapi alacağım bir dönemde, ne yapacağımı bilmiyordum. Şikâyet edecek başka birimde yoktu. Haber niteliğinde yardımcı olursanız sevinirim, elektriğimin bağlanmadığı sürede mecburen bir yakınımda kaldım.” dedi.
Tedavi için hastaneye giderken, elektrik sayacına not ve aldığı ilaçlara dair raporu yapıştırdığını söyleyen mağdur kadın, “Bugün elektrik sayacına not ve hastaneden ilaç aldığıma dair raporu yapıştırdım. Görevliler 4. Günün içinde yani bugün geldiğinde inşaat sorumlusu beni aşağıya çağırdı baktım. Görevli kâğıtları çantasına koyuyor ne yapacaksınız diye sorduğumda bizim Enerjisa sayfamız var ayrıca çalışanlar olarak whatsapp grubumuz var orada paylaşacağım dedi. Bizim bildirimlerimiz ve durumun acil olduğunu belirttiğimizin bir faydası olmamış, duruma göre farklı bir uygulama yapmadan, yalnızca sıra bize geldiği için gelip bağlamışlar.”
Enerjisa Toroslar Abonelik İşlemini Yapan Hasta Kadının Elektriğini 4. Günde Bağladı İddiası
Enerjisa Toroslar Abonelik İşlemini Yapan Hasta Kadının Elektriğini 4. Günde Bağladı İddiası

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..
GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI
MERSİN'DE SAĞANAK YAĞIŞ BERABERİNDE KAZALARI GETİRDİ
Peygamber Sevgisi Meydanları Doldurdu
Tarsus Ticaret Borsası, İhtisas Komisyonları toplandı