Yusuf Tan'dan Spora bakış

TARSUS İDMANYURDU NE YAPIYOR?

31 Aralık 2015 Perşembe, 09:05
Yusuf Tan'dan Spora bakış
-

TARSUS İDMANYURDU’NA TAKVİYE!..

.Şu sıralar ligde devre tatili olması nedeniyle çalışmalarını Antalya’da sürdüren Tarsus İdmanyurdunda takımın takviyesine başlandı.

Halen Antalya’da kampta bulunan Tarsus idmanyurdunda, acilen tedbirler almak gerektiğinden yönetim  kolları sıvadı. Bunun neticesi olarak bazı bölgelere yeni oyuncular alınıyor, görüşmeler yapılıyor. TİY, devrearası transfer döneminde  Gökhan Seçal ile sözleşme imzalarken, Mehmet Yılmaz’la anlaşma  yaptı. Kulüp Asbaşkanı Mehmet Fatih Yıldırım, Teknik direktör Mert Korkmaz’ın raporu doğrultusunda  Gümüşhanespor’dan  defans oyuncusu Gökalp Seçal ve  Karagümrük’ten  forvet Mehmet Yılmaz ile anlaştıklarını söyledi.

UZUN GİTTİ

Yıldırım, Gökalp ile 1.5 yıllığına sözleşme  imzaladıklarını, Mehmet Yılmaz ile de ön anlaşma yaptıklarını açıklarken, takımdan Samet Gül, Engin Altürk ve Mehmet Uzun ile de  yolların ayrıldığını söylerken gelenler ve gidenlerin isimlerini de vermiş oldu. Asbaşkan Yıldırım, Galatasaray A2 takımından  Ömer İnan’ın  antrenmanlara çıktığını, Teknik Direktör Mert Korkmaz’ın raporu doğrultusunda  bu  oyuncuyla ilgili  hareket edeceklerini  de bildirdi.

YILDIRIM NE DEDİ?

Tarsus idmanyurdu asbaşkanı Fatih Yıldırım, takımın ilk yarıda aldığı sonuçları değerlendirdi.

Yıldırım”Takım olarak ilk yarıda beklenen başarıyı gösteremedik. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Kadro olarak  kalitede bir kadro kurduk. Ancak sonuç olarak istediğimiz neticeleri alamadık. Sakatlıklar ve beklenmeyen cezalar sonuçları ve alacağımız puanları olumsuz etkiledi Teknik heyetin raporu doğrultusunda ekonomik sıkıntılara rağmen transferde kadromuzu güçlendiriyoruz. En az 3-4 oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz.”

KOCA ÇINAR

Fatih yıldırım “Takımımızın ikinci yarıda daha başarılı olması için elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz. Öncelikle  Cumhuriyetle yaşıt koca çınarın başarısı için çaba sarfediyoruz. Taraftarımız bize güvensin, bize inansın, birlikten kuvvet doğar. Bu arada taraftarlarımıza ilk yarıda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İkinci yarıda da  sonuna kadar destek bekliyorum” dedi.

Xx

GENÇLERE YEMEK

Tarsus’ta geçtiğimiz yıllarda trafikkazasında hayatını kaybeden Av.Selman  Kakun’un adını yaşatmak için düzenlenen futbol turnuvası  sona ererken,  şampiyon olan Gençlikspor bu başarısını yemekle kutladı.

Başkanlığını Ali Çakır’ın yaptığı Gençlikspor oyuncuları kupalarını aldıktan sonra yemekte bir araya gelerek yorgunluk attı. Bizde kendilerini tebrik ediyoruz. Şampiyonluk yemeği  afiyet olsun” derken oyuncular ise “Ayağınıza sağlık arkadaşlar”  diyen Başkan Ali  Çakır’ada Teşekkür ettiler.

Xx

ADLİYESPORA BRAVO!

Tarsus Adliyesi sporda da aktif.. Öyleki Tarsus ekibi geçtiğimiz günlerde,  Mersinde katıldığı  futbol  turnuvasında şampiyon oldu.

Tarsus Adliyesi ,  Mersin adliyesini 2- 1 yendi. Bazı hakim ve Savcıların da  forma giydiği futbol maçında rakibine oranla daha iyi ve atak oynayan Tarsus Adliyesi 2-1 galip geldi.

Kaleci Recep’in muhteşem kurtarışları ile gole izin vermeyen Tarsus Adliyesi kupayı aldı. Tebrik ediyoruz kendilerini..

 

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
38. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI
MERSİN POLİSİ HIZ KESMİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..