Tarsus'ta Trafik haftası hazırlığı

“Trafik Güvenliği Düzenleme Tertip Komitesi” Kaymakam Bekir Atmaca Başkanlığında toplantı yaptı.

02 Mayıs 2016 Pazartesi, 08:34
Tarsus'ta Trafik haftası hazırlığı
-

07-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak “Karayolu Trafik Güvenliği Haftası”nda yürütülecek faaliyetlerle ilgili olarak ilçe “Trafik Güvenliği Düzenleme Tertip Komitesi” Kaymakam Bekir Atmaca Başkanlığında toplantı yaptı.
 
Kaymakam Bekir Atmaca başkanlığında, kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıda alınan kararlar gereğince, hafta ile ilgili afiş ve broşürler hazırlanacak, haftanın önemiyle ilgili olarak panel, konferans gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.
Trafik haftası nedeniyle öğrenciler arasında ödüllü resim ve şiir yarışmaları düzenlenecek, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından 'Yılın Örnek Sürücüsü', 'Yılın Trafik Görevlisi' seçilerek, çeşitli armağanlar verilecek.
 
Toplantıda konuşan Kaymakam Bekir Atmaca, maddi yada ölümlü trafik kazalarının olmasını hiç istemediklerini, bu nedenle herkesin trafik kurallarına uyması gerektiğini belirterek, “Etkinlikleri yıl boyunca periyodik olarak sürdüreceğiz. Bu bağlamda tüm okullarımızda hazırlanan programlar doğrultusunda trafik kuralları, sürücü ve yayaların uyması gereken kurallar, trafik işaretleri, emniyet kemerinin önemi ve kullanımı, toplu taşıma araçlarına inme-binme, güvenli bisiklet ve motosiklet kullanımı, trafik kazalarının nedenleri konularında eğitimler düzenlenecektir.” dedi.
 
Toplantıya Kaymakam Bekir Atmaca’nın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Emniyet Müdür Vekili Bayram Barış Altındal, Milli Eğitim Müdürü A.Sefa Demir, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Feridun Ergül, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Nafiz Kızılyaka, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav, Ticaret Borsası Temsilcisi, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği yetkilileri ile kurul üyeleri katıldı.YKB

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER, TOROSLAR BELEDİYESİ’NİN ‘OSMANİYE MAHALLESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI
SAMSA KARAMEHMET CUMA GÜNÜ AİLE KABRİSTANINDA DEFNEDİLECEK
MUT'TA ZEYTİN HASADI BAŞLADI
Mersin'de Motorsiklet Kazasında Yaralanan Genç Yaşamını Yitirdi
BOŞANMASINI ARABASINI SÜSLEYİP, ŞEHİR TURU ATARAK KUTLADI
KKTC BAŞKONSOLOSU EZEL, MTSO'YU ZİYARET ETTİ
TADEKA’DA “YEDİ KATLI ŞEHİR TARSUS” BELGESEL GÖSTERİMİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GELENEKSEL 31. AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMA TÖRENİ’NE KATILIM SAĞLADI
MERSİN'DE POLİS'İNDEN MOTORSİKLETLERE GECE ŞOK DENETİM
MERSİN'DE KAZA: 1 YARALI