Tarsusta Tepecikspor maçı hazırlığı

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Tarsus idmanyurdu’muz, deplasmanda oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıklarına başladı.

16 Eylül 2015 Çarşamba, 09:43
Tarsusta Tepecikspor maçı hazırlığı
-

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Tarsus idmanyurdu’muz, deplasmanda oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıklarına başladı.

Sezonun ilk deplasman maçını İstanbul’da  Eyüpspor ile  onayan Sarı-Lacivertli ekibimiz,  2-0 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı. Maç sonunda 2-2’lik beraberlikle  sahadan ayrılmak zorunda  kalan Sarı-Lacivertli  ekibimiz, Eyüpspor’u elinden kaçırırken,  üç pianı hanesine  yazdıramamanın üzüntüsünü yaşayarak evine dönmek zorunda kaldı.

Eyüpspor maçını  geride bırakan ve ilerisi için umut veren bir  oyun ortaya koyan Tarsus idmanyurdu’muz Cumartesi günü  ikinci  üst üste delasmanda  oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçının çalışmalarını Teknik Direktör Murat Gündeş yönetiminde başladı.

Sezonun ilk maçına Behram, Zafer,Samet, Ferhat, Sinan, Şamil,Engin, Koray, Fırat, Alper ve Gökhan Çalışır tertibi  ile  çıkan Tarsus idmanyurdu’muz, maçı 2-0 kaybetmişti.

Eyüpspor deplasmanında ise  sahaya Beyram, Zafer, Samet, Ayhan, Hakan, Gökhan Çırak, Mehmet Ali, Koray, Fırat, Turan ve Gökhan Çalışır 11’i ile çıkan temsilcimiz, galibi yeti  kaçıran taraf oldu.

Teknik Direktör Gündeş, İnegölspor karşısında  bekleneni veremeyen   Ferhat, Sinan, Şamil, Alper ve Engin’i  Eyüpspor 11’i almadı. Sinan, Alper,  Ferhat ve Şamil’i yedek soyunduran Gündeş, Engin’i kadroya  almazken,  geçen sezon takımımızın kümede kalmasında  önemli  paya  sahip Kaptan Turan ile Gökhan Çırak’ı Eyüpspor 11’ine  yazdı. Teknik Patron Gündeş ayrıca  sakatlıktan  yeni çıkan Ayhan, Mehmet Ali ve Hakan’ı ilkkez 11’de  yer verdi.

İDEAL KADROYA DOĞRU...

İnegölspor kadrosunda  revizyona giden Teknik direktör, yaptığı hatayı bir hafta  sonra  telafi ederken, ideal 11’i tutturdu.Gündeş’in Hazır olan Ferhat ve Şamil gibi  deneyimli  ve  tercübeli  orta  saha  oyuncularını ise  ileriki  haftalarda hem ilk 18’de, hem de ilk 11’de  yer   vermesi  hatırlatıldı. Tarsus idmanyurdu  taraftarlar, İnegölspor karşısında  ilk 20 dakikanın ardından takımın vasat bir  oyun ortaya koyduğunu belirtirken, ilk 20 dakikada   takımlarının  bir gol bulsaydı skorun  farklı  olabileceğini  ifade ettiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GAZİ POLİS MEMURU HALİL ARI VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
38. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI
MERSİN POLİSİ HIZ KESMİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...