TARSUS'TA RAMAZAN AYI İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

-BAŞKAN CAN, KATKI SAĞLAYACAK İŞADAMLARINA, KURUM VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

02 Haziran 2016 Perşembe, 08:51
TARSUS'TA RAMAZAN AYI İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM
-

MERSİN HABER-Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 6 Haziran 2016 Pazartesi Günü’nden itibaren başlayacak olan Ramazan ayı için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, Ramazan ayı gibi kutsal bir ayda toplumsal dayanışmayı sağlamak adına Belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayı boyunca Hz. Daniyal Makamı Meydanı'nda iftarda 3 çeşit yemek ve sahurda çorba ile kahvaltı vereceklerini ifade eden Başkan Can, bu yılki sahur ve iftar programlarını hayırsever işadamları, kurum ve kuruluşlarının desteğiyle gerçekleştireceklerini belirtti.

Hayırsever işadamlarına, kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Başkan Can, bu yıl her gün bir işadamının iftar ve sahur vereceğini belirterek, “Her yıl belediye bütçemizden iftar ve sahur veriyorduk. Günde 5 bin kişilik iftar, 2 bin kişilik de sahur veriyorduk. İşadamlarımıza, kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerde katkı sağlayacaklarını söylediler. Bu yıl belediyemiz bütçesinden fazla bir maliyet çıkmadan, Ramazan ayımızı en güzel şekilde geçireceğiz. Katkı sağlayan hayırsever işadamlarımıza, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Can, “Bir Mübarek Ramazan Ayına daha kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayı, rahmet ayı, bereket ayı, insanların bir araya gelmesine vesile olan İslam aleminin çok önemli günleri.  Her zaman olduğu gibi; bolluk, bereket ve rahmet ayında belediye olarak tüm halkımıza sahip çıkmak, özellikle fakir ve yoksul ailelere yaşadığımız bu ortamda destek olmak için çaba harcamaktayız. Bu vesile ile Ramazan ayının bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olunuz” şeklinde konuştu.

Başkan Can, Hz. Daniyal Meydanında Ramazan ayı boyunca her gün toplam 5 bin kişilik iftar ve 2 bin kişilik sahur verileceğini söyledi. YKB

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MUT'TA ZEYTİN HASADI BAŞLADI
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASINDA YARALANAN GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ
BOŞANMASINI ARABASINI SÜSLEYİP, ŞEHİR TURU ATARAK KUTLADI
KKTC BAŞKONSOLOSU EZEL, MTSO'YU ZİYARET ETTİ
TADEKA’DA “YEDİ KATLI ŞEHİR TARSUS” BELGESEL GÖSTERİMİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GELENEKSEL 31. AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMA TÖRENİ’NE KATILIM SAĞLADI
MERSİN'DE POLİS'İNDEN MOTORSİKLETLERE GECE ŞOK DENETİM
MERSİN'DE KAZA: 1 YARALI
MERSİN'DE KOORDİNASYON TOPLANTISI
BAŞKAN GÜNKUT: "KULÜBÜN ELEKTRİK, SU VE DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZDÜK"