TARSUS'TA GENÇLİK AŞISI

Tarsus idmanyurdu, Mersin Amatör Süper ligi ekiplerinden Tarsusgücü’nden Okan Biçer ve Kaplan Kaya Tekin ile 3 yıllık profesyonel sözleşme yaptı

13 Temmuz 2016 Çarşamba, 08:08
TARSUS'TA GENÇLİK AŞISI
-

 MERSİN HABER- Spor Toto 3. lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu, Mersin Amatör Süper ligi ekiplerinden Tarsusgücü’nün gelecek vaad eden oyuncularından Okan Biçer ve Kaplan  Kaya Tekin ile 3 yıllık profesyonel imza atarak renklerine  bağladı.

Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Av. Önder Ege, Basın Sözcüsü M. Emin Polat, Altyapı Sorumlusu Cem Kavalcı, 2. başkan Uğur Uyar ve  Tarsusgücü  Antrenörü Onur Biçer’in de   hazır bulunduğu  Burhanettin Kocamaz Tesislerinde  Okan Biçer ve Kaplan Tekin için imza  töreni  düzenlendi.

1999 doğumlu  Kaleci Kaplan  Kaya  Tekin, 1998 doğumlu Santrafor Okan Biçer, imza  töreninin ardından  “Bizler Tarsusluyz. Birçok profesyonel kulüp bizleri  istedi. Fakat biz Tarsus idmanyurdu’nu  tercih ettik. Tarsus idmanyurdu  formasını  giymekten onur ve  gurur duyacağız. Allah utandırmasın. Taürsusgücü Antrenörü agabeyimiz Onur Biçer’e, Tarsus idmanyurdu Başkanımız Önder Ege’ye, Yönetim kurulu Üyemiz Cem Kavalcı’ya  teşekkür ederiz. Bize  güvenenleri  utandırmayacağız”dediler.

Tarsus idmanyurdu  kulüp Başkanı  Av. Önder Ege’de Okan ve  Kaplan’ın gelecek vaad eden ve Tarsus idmanyurdu’na  uzun yıllar  hizmet edeceklerine  inandıklarını belirterek, Tarsus idmanyurdu’na ve  her iki  oyuncuya  hayırlı  ve uğurlu  olması temennisinde  bulundu.

Tarsusgücü  Antrenörü Onur Biçer  ise Facebook sayfasından yaptığı açıklamada ise  şunları  söyledi: “Biz imzaları atalı 1 hafta oldu ama takımdaki diğer arkadaşlarına ayıp olmasın diye pek reklam yapmadık.Reklamsa hakkı olana verelim.Bizden kimsenin hatırına ve almış olmak için futbolcu alınmadı alınmaz da.Okan Biçer transferin en gözde adamı isteyen kulüplerin sayısını ben unuttum o Tarsus İdman Yurdu’nu seçti. Tabiki İdman Yurdu da onu.Allah var idmanyurdu yönetimi ne teklifleri tepip idman yurduna kazandırdığımızı biliyor.Sağolsunlar onlarda her türlü şartı zorlayıp Bu futbolcuyu takıma kazandırdılar sayın Önder Ege başkanım ve yöneticilerime de teşekkür ederim.Kablan Tekin 2 senede çok yol kattetti önce u 19 kalesini sonra A takımda süper amatörde mükemmel maçlar çıkarttı.Fiziği ve yeteneği ile Tarsus İdman Yurdu yönetiminin gözüne girdi.

Transferde en büyük katkısı olan Cem Kavalcı Kardeşime de hem sporcularım adına hem de Spor camiası adına teşekkürlerimi sunarım.”  YKB.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN POLİSİ HIZ KESMİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..
GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI