TARSUS İDMANYURDU KONGREYE GİDİYOR

YUSUF TAN'IN YORUMU

14 Mayıs 2016 Cumartesi, 13:07
TARSUS İDMANYURDU KONGREYE GİDİYOR
-

TARSUS’TA KONGRE KARARI

Geride kalan sezonda yer aldığı 2. Lig kırmızı grup maçlarında başarısız sonuçlar alarak küme düşen Tarsus İdmanyurdu kulübü yeniden yapılanma yoluna gidiyor.

Sarı lacivertli kulüp yönetiminin önceki gün kongre kararı almasıyla yakında bir olağan kongre yaşanacak. Edindiğimiz bilgilere göre ilk kongre tarihi 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü olarak belirlendi. Belediye nikah Salonunda yapılması kararlaştırılan olağan kongrede çoğunluk olmazsa ikinci kongre 20 Haziran pazartesi günü yine saat 17.30 da toplanacak.

Bu kongrede iyi bir yönetim oluşturulması beklenirken  mevcut yönetimden de bazı isimlerin yeniden yönetime girmek istediği belirtiliyor.

Ancak yeni kongrede görev alacak kişilerin takımıyla daha yakından ilgilenmesi ve futbolu daha iyi bilen isimlerden oluşması isteniyor. Yeni yönetimin takımı yeniden  2. Lige taşıyacak kadroyu kurması, bilgi ve birikime sahip olması gerekiyor.

Xx

YILDIRIMSPOR’DA BAYRAM SEVİNCİ ..

-Mersin Amatör Süper Liginin yeni takımı  Yıldırımspor’da bayram sevinci var. Süper ligine ilk kez yükselerek altın harflerle  tarih yazan Sarı-Siyahlı  ekipte  şimdi  tüm gözler yeni futbol sezonuna çevrildi.

Yıldırımspor Kulübü Başkanı olan ve maddi ve manevi desteğini  esirgemeyen  Av. Yusuf Işın, Yıldırımspor’un şampiyonlukta  emeği geçenlere ahte vefa örneği gösterdi.

EYÜBOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yıldırımspor Kulüp başkanı Yusuf Işın,  Amatör Büyükler ligi’nde 2015-2016 futbol sezonunda yağmur demeden, soğuk demeden manevi olarak yanlarında  olan Yuvam Toprak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Eyüphan Eyüboğlu’na  teşekkür  etti..

TFF’de yönetim kurulu  üyeliği ve  Tarsus idmanyurdu’nda  yıllarca başkanlık ve yöneticilik yapan birisi  olan Eyüboğlu’nun bilgi , birikin ve tercübesiyle  Yıldırımspor’a manevi destek olduğunu belirten Yuvam Toprak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Eyüphan Eyüboğlu bizlerin yanında  ayrı bir değerdir. Yıldırımspor’un  şampiyonluğundaki gizli  kahramanlarındandır.Yıldırımsporun maçlarına  gelerek yanımızda  olmuştur. Oyuncularımızı motive  etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum. “ dedi.

XX

REŞADİYESPOR FIRSAT TEPTİ

Mersin Amatör Süper Liginin yeni takımı  olmak isteyen Reşadiyespor son maçını Yıldırımsporla oynadı.  Kırklarsırtı sahasındaki maçta Yıldırımsporun  şampiyonluğu garanti idi. Reşadiyespora ise bir puan yetiyordu. Ancak kıran kırana geçen mücadelede Yıldırımspor, Reşadiyesporu 3-1 yenerek  sahadan  galip ayrıldı. Bir puan alması halinde süper lige yükselecek olan Reşadiyespor ise aldığı yenilgi ile  1.  Kümede kaldı.

Yani fırsat tepti. Ne diyelim, inşallah gelecek seneye diyoruz.

MUZSPOR SEVİNDİ

Mersin Amatör Süper Liginin yeni takımlarından birisi de Anamur Muzspor oldu. Anamur ekibi son hafta maçını Türkocağı ile oynayacaktı. Rakibi sahaya çıkmadığı için hükmen kazandı ve Reşadiye-Yıldırım maçının sonucunu bekledi. Bu maçta Reşadiyespor puan alamayınca sevinen Anamur Muzspor oldu ve süper lige Yıldırımsporla birlikte yükseldi. Yıldırımspor ve Anamur Muzsporu kutlarız.

TARSUSGÜCÜ”NE GEÇMİŞ OLSUN

Amatör futbol maçlarında U 19 takımı ile Türkiye şampiyonasına katılan Tarsusgücü takımı hakemlerin azizliğine uğradı. Gaziantep”te yapılan final maçlarında Adana Seyhanspor karşısında 1-0 önde olan Tarsusgücü, daha sonra hakemin yanlı tutumu ile kalesinde 2 gol görerek maçı 2-1 kaybetti. Hakkı yenen Tarsusgücü U 19 takımı üzgün döndü. Ancak başarıları tescillenen Tarsus ekibi  oyuncuları ve takım sorumlusu Onur Biçer’i kutluyoruz. Altyapıya önem veren Tarsusgücü bunun meyvelerini gelecek sezon toplayacaktır.

TİY TAKIMI GİBİ OLDU

Tarsusgücü de Tarsus İdmanyurdu U 17 takımı gibi  hakemlerin gazabına uğradı. Hatırlanacağı üzere TİY U 17 takımı Ş.Urfa Karaköprü maçında 2-2 berabere kalmıştı. Penaltı atışlarında kaleci Burak iki kez penaltı kurtarmasına rağmen hakem atışları tekrarlatıp TİY U 17 takımının 4-3 yenilmesini sağlamıştı. Yani hakemlerin yanlı tutumu iki Tarsus takımını müsabakalardan eledi. Peki bu genç çouckalırın uğradığı haksızlık karşısında acaba o hakemlerin vicdanları rahat mı diyor, hepsini Allaha havale ediyoruz.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
38. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI
MERSİN POLİSİ HIZ KESMİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..