SULTANBEYLİ MAÇI BU CUMARTESİ GÜNÜ

TARSUS İDMANYURDU AFYONU UNUTMALI

12 Kasım 2016 Cumartesi, 09:17
SULTANBEYLİ MAÇI BU CUMARTESİ GÜNÜ
-

YUSUF TAN ANATOMİ. 11 KASIM 2016.

..

TARSUS İDMANYURDU AFYONU UNUTMALI

 Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Tarsus İdmanyurdu geride kalan hafta sonunda deplasmanda Afjet Afyonspora farklı mağlup olurken taraftarını üzdü.

İki takımda zirve mücadelesi yaparken Afyon ekibi, Tarsus İY önünde 5-2 galip gelerek puanını 21 yaptı ve grupta liderliği ele geçirdi.

TİY ise 20 puanla lideri takip ediyor. Bu nedenle diyoruz ki..

Afyon’u unut, bu haftaki Sultanbeyli maçına bak.

SULTANBEYLİ MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Tarsus idmanyurdu bu hafta kendi sahasında İstanbul Sultanbeylisporu konuk edecek. Bu maç Kırklarsırtındaki Burhanettin Kocamaz stadında oynanacak ve müsabaka saat 13.30 da başlayacak. Taraftarların saha ve gün değişikliği ile maç başlama saatini dikkate almasını temenni ediyoruz.

Xx

YALNIZ BIRAKMADILAR

Tarsus İdmanyurdu geride kalan hafta sonunda deplasmanda Afjet Afyonspora yenilirken bu maça taraftarlarda gitti. Taraftar desteğine rağmen açık  futbol TİY ekibinin 5-2 yenilmesini önleyemedi. Taraftar üzgün döndü.

XX

LÜLÜ SERİYE TAKTI

 MESKİsporun yeni teknik direktörü Lülü Ahmet seriye taktı. Lülü göreve gelmesinden itibaren 3 maçta takımı üç galibiyet aldı. Üç maçta 20 gol atıp 9 puan alan MESKİ tekrar zirveye ortak oldu. Amaç  sezon sonunda ipi göğüsleyip şampiyon olmak. Başarılar diliyoruz.

xx

KAVAKLISPOR  GÜLDÜ

1. amatör kümede Tarsus derbisinde lider Kavaklıspor, rakibi Tarsussporu sahasında 4-2 yendi. İki Tarsus ekibinin centilmence geçen mücadelesinde gülen taraf siyah beyazlı Kavaklı oldu. Güzel futbol sergileyip bol gol izleten iki takımı kutluyoruz.

RECEP GÖKTAŞ

 Meskisporun bay golü diye bilinen Tarsuslu Recep  Göktaş gollerine devam ediyor. TİY altyapısında yetişen Recep son karşılaşmada üç gol attı. Kendisine güvenenleri mahçup etmedi. Recep “Önemli olan MESKİ’nin şampiyonluğudur. Biz hepimiz bir ekibiz” dedi.

XX

SİYASAL BELEDİYESPORDA

TİY altyapısında yetişen 1999 doğumlu Emre Siyasal Tarsus Belediyespor U 10 ve A takımında forma giyiyor. Başarılı gollerle yoluna devam eden Emre genç yetenek. Sezon öncesi Tarsus İdmanyurdu A takımının çalışmalarına davet edilen Emre “Amacım en kısa sürede  TİY A takımı forması giymek” diyor.

xx

YERLERİ DEĞİŞTİ

27 Aralık stadında bir takım yenilikler yapılıyor. Önce stad çevresindeki brandalar söküldü. Daha sonra yedek kulübeleri trübün tarafına alındı. TİY altyapı yöneticisi Cem  Kavalcı “Amacımız Tarsus idmanyurdlu sporseverlere 27 Aralık stadında rahat bir ortamda maç seyrettirmek” dedi.

Bu arada stad kapısı güvenlik açısından yeniden düzenlenecek. Ayrıca trübünlerin bir kısmıda kapatılacak. Üstü kapatıldığı taktirde buraya kışında maç izlemeye çok seyirci gelir diyoruz ve çalışmaları takdirle izliyoruz.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..
GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI
MERSİN'DE SAĞANAK YAĞIŞ BERABERİNDE KAZALARI GETİRDİ