Sporda haftalık anatomi

6 PASSPOR VE REŞADİYE SPOR KULÜPLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ .

06 Kasım 2016 Pazar, 10:25
Sporda haftalık anatomi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

YUSUF TAN HAFTALIK ANATOMİ

..TARSUS İDMANYURDUNUN  SEVİNCİ

 Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Tarsus İdmanyurdu geride kalan hafta sonunda bizleri sevindirdi. Sahamızda Trabzon Düzyurtsporu 3-1 yendik.

Bu galibiyetle puanımız 20 oldu ve sıralamada ikinciliğimizi koruduk. Lider Orhangazi’nin 21 puanı bulunuyor. TİY artık gücünü gösteriyor.

TİY BU HAFTA AFYON İLE OYNUYOR

Tarsus idmanyurdu bu hafta deplasmanda Afjet Afyon ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler bu maçta üç puan hedeflerken teknik  heyetin yönetiminde futbolcular hazırlıklarını sürdürüyor. Temennimiz takımımızın deplasmanda oynayacağı bu maçtan üç puanla ayrılmasıdır.

TARAFTAR GİTMEK İSTİYOR

Tarsus İdmanyurdunun bu haftaki Afjet Afyon maçına taraftarlar gitmek istiyor. Bunun için kulübün otobüs tahsis etmesi istenmektedir. Bize bu konuda çok talep iletildi. Bizde TİY yöneticilerine bunu iletiyoruz. Zor bir deplasman olan Afyon maçının kazanılması için taratfr desteği şart.

TARSUS’LU TOLGA CİĞERCİ

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Adanaspor ile yaptığı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden olmuş.

Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Adana Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılıları, taraftarları karşıladı. Takımları lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, takım otobüsünün önünde meşaleler yaktı. Taraftarlar futbolcuları görmek için izdihama neden oldu. Tarsus  doğumlu olan Tolga Ciğerci için de taraftarlar özel pankart açtı.

xx

6 PASSPOR VE REŞADİYE SPOR KULÜPLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ .

Reşadiyespor ekibi deplasmanda Silifke 6 Pas takımı ile 2-2 berabere kaldı. Maça çıkarken iki ekipte Türk bayrağı açtı ve  "şehitler ölmez vatan bölünmez!” dediler.

Silifke ve  Reşadiye spor için üzüntülü bir günde oynanan maçta takımlar 2-2 berabere kaldı. İki takım oyuncuları birlikte  tüm şehitleri saygıyla andı. Yine Cumhuriyet bayramını kutladılar.

XX

TARSUSGÜCÜ HERŞEYE RAĞMEN

Amatör takımlarımızdan Tarsusgücü bu sezon yine  özverili bir şekilde maçlarını sürdürüyor. Onur biçer hoca ve talebeleri yılmadan başarı için mücadele ediyor. Geçen yıl G.Antepte Türkiye şampiyonasında çıkan olaylardan sonra ceza alan Tarsusgücünün birçok oyuncusunun yakında cezası bitecek. Bunu yönetim sabırsızlıkla bekliyor. Cezalı oyuncular takıma döndüğünde inanıyorum ki, Tarsusgücü çok daha başarılı olacaktır. Onur Biçer hocaya kolay gelsin. Başarıları daim olsun diyorum.

xx

KAVAKLISPOR DOLU DİZGİN

 1. kümede  lider Kavaklıspor takımı dolu dizgin gidiyor. Siyah Beyazlılar Pazar günü sahalarında konuk ettikleri Erdemlisporu  6-1 yenip liderliği perçimledi. İbrahim İnan’ın talebeleri Kavaklı Arena stadında oynanan maçın ilk yarısını 3-1 önde kapattı. İkinci yarıda da 3 gol bulan siyah beyazlılar maçı 6-1 kazandı ve puanını 13 yaparak liderliğini sürdürdü. Siyah beyazlılar önümüzdeki Pazar günü Yunus Emre sahasında Tarsusspor takımı ile mücadele edecekler.

Xx

YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ

 Mersin amatör ligde müsabakalar yoğun. Genç futbolcu öğrenciler yoğun maç trafiğinden şikayetçi. Zaman zaman haftada 2-3 maç yapıyorlar bu konuda veliler ve takım yöneticileri Mersin ASKF’nin fikstürdeki maç trafiğini tekrar gözden geçirmesini istiyor.

Xx

TEK BAŞINA

Tarsus Belediyespor futbolda var olmaya çalışıyor. Ancak tüm kategorilerde mücadele verimlirken antrenör Murat Bozkurt tek başına hepsine yetişmeye çalışıyor. Eğer daha çok başarı isteniyorsa Murat Bozkurta yardımcı verilmeli Sabahın erken saatlerinden itibaren gelip akşamın geç saatlerine kadar çalışan  Murat Hoca zaman zaman Faruk Sodan sahasında 60-70 oyuncuya antrenman yaptırıyor. Yani Murat hocaya yardımcı şart.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..
GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI
MERSİN'DE SAĞANAK YAĞIŞ BERABERİNDE KAZALARI GETİRDİ