PrimeTrade’in Akşam Raporu

Yatırımcı olarak piyasayı anlık olarak takip edemiyor musunuz? O halde yapmanız gereken sitemizi ziyaret etmek olacaktır.

18 Haziran 2016 Cumartesi, 17:18
PrimeTrade’in Akşam Raporu
-

Yatırımcı olarak piyasayı anlık olarak takip edemiyor musunuz? O halde yapmanız gereken sitemizi ziyaret etmek olacaktır.

Tüm gün ekranı izleme lüksüne sahip birçok yatırımcı olsa da çoğumuzun bizi sermaye piyasalarındaki değişiklikleri dakikası dakikasına izlemekten alıkoyan başka sorumlulukları var. En önemli etkinliklerden haberdar olması gereken yatırımcıların kendilerine her fiyat adımını yaşıyormuş hissi veren nüanslar sunacak bir piyasa özetine ihtiyacı vardır. Bu durum PrimeTrade’in Akşam Raporunda en iyi şekilde açıklanmaktadır.

Bu rapor, yatırımcılara gün boyu gerçekleşen tüm ilgili olayların içyüzünü sunar. Ekonomik veri açıklamaları, para politikasındaki değişiklikler, merkez bankalarından gelen yorumlar ve temel kazanç potansiyelleri bunlar arasındadır. PrimeTrade’in Akşam Raporu, yatırımcının tüm piyasa özetini 1 sayfalık bir rapor halinde alabilmesinin bir yoludur. Ziyaret etmek için buraya tıklayın.

Ayrıca, PrimeTrade’in Akşam Raporunun en iyi özelliklerinden biri de olayların mali takvimine mini bir genel bakış olarak açıklanabilen ekonomik olaylara odaklanan geleceğe yönelik kısmıdır. Bir yatırımcıya destek olmanın en kolay yolu finansal takvimi yakından takip etmekten geçer. 

Önümüzdeki günlerde neler olacağı hakkında bir fikriniz olduğunda piyasanın nereye yöneldiği ve hangi değişkenin sizin para birimi hareketlerinizi etkileyeceği hakkında daha fazla bilgi sahip olabilmenizi sağlan temel göstergeleri takip edebilirsiniz. Yani, gelecekteki ekonomik olaylar ve siyasi olayları anlamak ve bunlar hakkında bilgi sahibi olmak iyi bir yatırımcının başarısı için çok önemlidir. 

Ekonomik bir olayla ilişkili bir mali takvimin kullanımının bir örneği de Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankasının önümüzdeki ay faiz oranlarını görüşmek üzere toplanma planları olacaktır. Bu toplantının gerçekleşeceğini bilen yatırımcılar bu bilgiyle kurun yükseleceğini ya da düşeceğini tahmin edebilir. Deneyimli ve bilgili bir yatırımcı, ABD Merkez Bankası toplantıları hakkında bilgilerine dayanarak diğer para birimleri karşısında belirli pozisyonlar alacaktır. 

Siyasi olayları mali takviminize koymak başarılı bir yatırımcının en üstün özelliğidir. Siyasi haberler Forex piyasalarındaki hareketlerde büyük rol oynama eğilimindedir. Piyasaları etkileyen siyasi bir haber örneği hükümet seçimleridir. Yatırımcının takvimi aracılığıyla siyasi olayları yakından izlemesi ve yatırımlarını buna göre yapması elzemdir. Seçime neden olan siyasi istikrarsızlık da para birimlerinin yönünde büyük rol oynayabilir. Tartışmaya açık bir seçim gerçekleştiğinde yatırımcının yatırımında başarılı olabilmesi için sonucu göze alması gerekir.  

Özet almak yatırımcının sermaye piyasalarına ayak uydurma çabasında kullanabileceği en iyi araçlardan biridir. Yatırımcı, günün temel olaylarını hedefleyerek ve gelecekteki olayların yerini belirleyerek eğirinin ötesinde durabilir ve mükemmel yatırım fırsatlarını bulabilir.

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsus'ta Eski Ankara Yolu İle Mimar Sinan Bulvarı’nın Kesiştiği Kavşakta Yaşanan Kazada Tır Şoförü Hafif Şekilde Yaralandı
Mersin Emniyeti Limon Ağaçları Arasında Uyuşturucu Yetiştiren Kişiye Operasyon Düzenledi
Mersin'in Çamlıyayla İlçesi Belçınar Mahallesindeki Kazada Mustafa Şimşek Hayatını Kaybetti
Mersin Akdeniz İlçesi Şevket Sümer Mahallesi Siteler Polis Merkezi Önünde Bir Kişi Elindeki Pompalı Tüfekle Rastgele Ateş Açtı
TADEKA Tarsus’un Yöresel Yemeklerini Geleceğe Taşıyor
Babil Su Sporları Merkezi Mersinlilerin Yeni Gözdesi Oldu
Mersin Yenişehir İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde 32 Yaşındaki Gencin Cansız Bedeni Bulundu
Mersin’in Tarihi Ve Turistik Güzellikleri Bir Gözlükle Daha Yakın
Büyükşehir’in Yol Çalışmaları İle Çiftçi Ve Yaylacılar Daha Mutlu
Büyükşehir Ekipleri Ali Menteşoğlu Caddesinde Çizgileme Çalışması Yaptı