Mersin’in Tarihi Ve Turistik Güzellikleri Bir Gözlükle Daha Yakın

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesini vatandaşların ayağına kadar götürüyor.

04 Temmuz 2024 Perşembe, 11:02
Mersin’in Tarihi Ve Turistik Güzellikleri Bir Gözlükle Daha Yakın
-

Özellikle hafta sonu yoğun olan alışveriş merkezlerine kurulan etkinlik alanı sayesinde vatandaşlar, Mersin’i VR gözlükle deneyimleme ve daha yakından tanıma fırsatı buluyor.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi, ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesini vatandaşların ayağına kadar götürüyor. Özellikle hafta sonu yoğun olan alışveriş merkezlerine kurulan etkinlik alanı sayesinde vatandaşlar, Mersin’i sadece bir gözlükle daha yakından tanıma fırsatı buluyor. VR gözlükle deneyimlenen projede, Mersin’in en doğu ucundan en batı ucuna kadar tarihi ve turistik noktaların yanı sıra doğal güzellikler sanal gerçeklik yöntemiyle gösteriliyor.
 
Saya Park AVM’ye yerleştirilen ve yoğun ilgi gören ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesi ile vatandaşlar, Mersin’de hiç görmedikleri noktaları gezerek, tanıma fırsatı buldu. Mersin’de yaşamasına rağmen hiç görmediği yerleri gören vatandaşlar, projeyi Mersin’in tanıtımı açısından oldukça güzel buluyor.
 
“Mersin’in tanıtımı adına gayet güzel bir etkinlik”
Alışveriş yapmaya gelen vatandaşlardan Alper Duman da VR Mersin’i deneyimledi. Duman, deneyimlerini paylaşarak, “Çok hoşuma gitti. Mersin’in tanıtımı adına gayet güzel bir etkinlik olmuş” dedi.
 
“Güzel bir deneyim”
Mersin’de üniversite öğrencisi olan Serkan Görüşük, VR Mersin uygulaması için “Güzel bir deneyim. İlk defa kullanan biri için farklı bir etkinlik” ifadelerini kullandı. İstanbul’dan geldiğini ve gençler için Mersin’de güzel etkinlikler olduğunu sözlerine ekleyen Görüşük, “Gençlere hitap edecek güzel ve farklı etkinlikler uygulanıyor” dedi.
 
Görüntülerin oldukça gerçekçi hissettirdiğini söyleyen Anıl İzci ise, “Etkinlik çok güzel. Tamamen gerçekçi hissettiriyor. Efsane” derken, Başkan Vahap Seçer’in gençler için hizmetlerini, “Başkanımız geldiğinden beri çok güzel etkinlikler gerçekleştiriyor. Hem halka hem de insanlığa çok faydalı olmaya çalışıyor” cümleleriyle değerlendirdi.
 
“Harika bir deneyim”
VR Mersin’i deneyimleyen vatandaşlardan Mehmet Bat, “Güzel bir uygulama. Görmediğim çok yer vardı, gördüğüm yerler de vardı. Harika bir deneyim” dedi. Başkan Seçer’in hizmetlerini çok beğendiğini de sözlerine ekleyen Bat, “Ben Vahap Bey’in çalışmalarını çok beğeniyorum, çok memnunum” diye konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsus'ta Eski Ankara Yolu İle Mimar Sinan Bulvarı’nın Kesiştiği Kavşakta Yaşanan Kazada Tır Şoförü Hafif Şekilde Yaralandı
Mersin Emniyeti Limon Ağaçları Arasında Uyuşturucu Yetiştiren Kişiye Operasyon Düzenledi
Mersin'in Çamlıyayla İlçesi Belçınar Mahallesindeki Kazada Mustafa Şimşek Hayatını Kaybetti
Mersin Akdeniz İlçesi Şevket Sümer Mahallesi Siteler Polis Merkezi Önünde Bir Kişi Elindeki Pompalı Tüfekle Rastgele Ateş Açtı
TADEKA Tarsus’un Yöresel Yemeklerini Geleceğe Taşıyor
Babil Su Sporları Merkezi Mersinlilerin Yeni Gözdesi Oldu
Mersin Yenişehir İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde 32 Yaşındaki Gencin Cansız Bedeni Bulundu
Mersin’in Tarihi Ve Turistik Güzellikleri Bir Gözlükle Daha Yakın
Büyükşehir’in Yol Çalışmaları İle Çiftçi Ve Yaylacılar Daha Mutlu
Büyükşehir Ekipleri Ali Menteşoğlu Caddesinde Çizgileme Çalışması Yaptı