MİY Başkanı Sonunda İsyan Bayrağını Çekti

Mersin İdmanyurdu'nun başkanı Ali Kahramanlı "Hiç kimse bizim sesimizi duymadı. O zaman madem duymuyorsunuz sesimizi, ben de diyorum ki 'alın kardeşim, ben bu takımı bırakıyorum'" dedi.

10 Kasım 2015 Salı, 14:54
MİY Başkanı Sonunda İsyan Bayrağını Çekti
-

Geçen sezon oynadığı futbolla adından söz ettirmesine rağmen, önce FIFA tarafından verilen transfer yasağıyla sarsılan, sonra da maddi sıkıntılar nedeniyle sorunlar yaşayan Mersin ekibinde gerilim üst seviyeye çıktı. 


Lige de kötü başlayan Mersin İdmanyurdu'nda, artan tansiyon nedeniyle gözler 14 Kasım'da yapılacak olağanüstü genel kurula çevrildi. 


Mersin İdmanyurdu Başkanı Kahramanlı, yaptığı açıklamada, 8 senedir takımın başında olduğunu belirterek, sürecin dışarıdan göründüğü kadar kolay olmadığını söyledi. 


Zorlu bir süreçten geçmelerine rağmen bekledikleri desteği görememekten yakınan Kahramanlı, "Kentteki her kesimin, Mersin İdmanyurdu'nun yanında yer almasını istiyoruz. Sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Bu sezonda şanssızlıklar oldu. Ligin başında bir kaç maç kazanabilseydik, belki bu sıkıntılar olmayacaktı. Şu an ciddi bir sıkıntı var. 3 aydır çocuklara maaş ödeyemiyoruz. Bu kulübün borcu vardır, alacağı da değeri de vardır. Bugün bu krizi aşabilmemiz için 8-10 milyona ihtiyacımız var" diye konuştu. 

Kahramanlı, “ Bu kulübün geliri, tesisi, altyapısı yok. Bu kulüp sadece insanların, bizlerin desteğiyle bu günlere geldi. 8 senedir ben her şeyimi verdim bu kulübe ama bugün 'acaba hata mı yaptım' diye bakıyorum. Evet, belki de yanlış yapmışım ki kendime, işime, aileme, çevreme zarar verdim; sağlığımı, kalbimi verdim. Daha ne yapmam lazım? Bu hizmetleri Mersin İdmanyurdu'na yaptım." 

Kentteki bütün kesimleri takıma destek vermeye çağıran Kahramanlı, şöyle devam etti: 

"Ben bu işi yapmak istemiyorum, artık tamam. Bugüne kadar hiçbir zaman zor bir yerde bırakıp gitmedim, kaçmadım, bu takım düştü, başkası olsa kaçardı ben kaçmadım tek başıma direndim bir sonraki sezon geri çıkarttım ama bugün diyorum ki takıma sahip çıkın. Güveniyorsanız gelin destek verin, yoksa birilerini bulun ben destek vereyim. Ben onların yanında olayım, yoksa benden bu kadar. Bu saatten sonra her şeyden önce parayı da bir tarafa bırakın benim sağlığım buna el vermiyor. Ben bu saatten sonra, bu şartlarda, bu güce sahip değilim. Artık bu işi yapma taraftarı değilim, ben istemiyorum." Diye konuştu

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
38. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI
MERSİN POLİSİ HIZ KESMİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..