Meskispor, Yeni Teknik Direktör: Yusuf Nevruz

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Teknik Direktörlüğe Yusuf Nevruz’u getirdi.

03 Haziran 2016 Cuma, 08:00
Meskispor, Yeni Teknik Direktör: Yusuf Nevruz
-

MERSİN HABER- Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Teknik Direktörlüğe Yusuf Nevruz’u getirdi.

Meskispor’da  Teknik Direktör Nasır Belci ile yolları ayıran  yönetim, takımda Genel koordinatör olarak görev yapan Yusuf Nevruz ile  anlaşarak takımın başına  getirdiği öğrenildi.

Meski Genel Müdürü ve Meskispor Başkanı  Turgut Aybak, Asbaşkan Latif Can. Genel Koordinatör Akgün Lülü'nün   hazır bulunduğu imza töreninde Yusuf Nevruz ile her konuda  anlaşarak 2016-2017 futbol sezonunda takımı emanet etti.

Meskispor Kulüp Başkanı  Turgut Aybak, kulübü bilen, tanıyan  Meskispor’un başarısı için  çaba sareden, başarıya taşıyacağına  inandıkları  Yusuf Nevruz ‘a takımı  emanet ettiklerini  bildirdi.

“Meskispor kulübüne, Yusuf Hocamıza hayırlı ve uğurlu  olsun. Meskispor’u başarıya taşıyacağına inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak  Teknik direktör olarak Yusuf Nevruz’a güveniyoruz.Meskispor camiasının içerisinde  olduğu süre  içerisinde  yaptığı hizmetlerle kendini  ispatladı. Futbolu bilen  Hocamız Yusuf Nevruz’a yeni  görevinde başarılar diliyorum”diyen Başkan Aybak, Nevruz’un daha  önce  kulüpte genel koordinatör  olarak görev yaptığını sözlerine  ekledi.

Teknik Direktör olarak Meskispor’a imza  atan Yusuf Nevruz ise Meskispor kulübünde olmaktan dolayı  mutlu  olduğunu  bildirdi.

Meskispor kulübünde  Genel Koordinatör  olarak iki yıl görev yaptığına dikkat çeken Nevruz, şunları söyledi:  “Teknik direktörlük görevine beni  layık gören Kulüp Başkanımız Turgut Aybak’a, Genel menejerimiz Akgün  Lülü’ye, Asbaşkanımız  Latif Can'a ve  diğer yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Kulübü  yakından bilen, tanıyan birisi  olarak verilen görevi layıkıyla yerine  getireceğime  inanıyorum. 2 sezondur  şampiyonluğu kaçırıyoruz. Allah’ın izniyle bu sezon şeytanın bacağını kırıp Meskispor’umuzu 3. Lige yükselteceğiz. Meskispor kulübünde  olmaktan dolayı  çok mutluyum. Meskispor benim ailem”

Asbaşkan Latif Can ile Genel Koordinatör Akgün Lülü ise Yusuf Nevruz'a başarılar dileyerek, Meskispor'a  önemli başarılara imza atacağına inandıklarını belirttiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN POLİSİ HIZ KESMİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..
GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI