ÇOCUK İSTİSMARCILARINA KINAMA

MHP KADIN KOLLARI BAŞKANI FADİME ŞEN’DEN ÇOCUK İSTİSMARCILARINA KINAMA..

24 Nisan 2016 Pazar, 11:44
ÇOCUK İSTİSMARCILARINA KINAMA
-

MERSİN HABER- MHP Tarsus  Kadın kolları başkanı Fadime Şen çocuk istismarcılarına kınamada bulundu. Çeşmeli saat önünde konuşan Şen şunları söyledi:

‘Milli Egemenliğimizin teminatı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış gününün çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmesi; Mustafa Kemal Atatürk’ün milli egemenlik eşittir çocuk fikrinin en somut ispatlarından biridir.

Bu vesile ile bütün çocuklarımızın bayramını kutluyor, yarının büyüklerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bizleri burada bir araya getiren büyük bir güç mevcut; bu gücün adı SEVGİ, bu gücün adı VİCDAN, bu gücün adı İNSANLIK, bu gücün adı GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMA ARZUSU, bu gücün adı YETER ARTIK diyerek haykırma isteğidir.

Hepimizin bildiği üzere aylardır Şehit haberleriyle yüreğimiz dağlanmakta, gün geçmiyor ki bir Şehidimizi toprağa vermeyelim. Gün geçmiyor ki ağlayan anaları, babaları, eşleri,minicik yavruları görüp kahrolmayalım.

Bütün bu olumsuz ortamda yazık ki vicdanımızda tamiri imkansız yaralar açılmasına sebebiyet veren olaylarla yüz yüze geldik.

Malum bir Vakıfla başlayan fokurdama, bir bir ortaya çıkan vahşiyane vakalarla kaynamaya devam etmektedir.

Bir tarafta Vatan için, Bayrak için, Namus için, Şeref ve Haysiyet için can veren kahramanlarımız; diğer tarafta 3 yaşındaki bir bebeğin namussuzluğa, vicdansızlığa kurban edilmesi.Bir tarafta bizim evlatlarımız geleceğe umutla baksın diye kendi evlatlarını yetim bırakan yiğit babalar; diğer tarafta kendisine emanetedilen öğrencilere tecavüz eden, minicik hayatları karartan sözde eğitimciler…

Ve en acısı; bütün bu gayrı ahlaki, gayri vicdani, gayri insani olaylar vuku bulurken; gözlerini sımsıkı kapayan başkalarının da gözlerine, vicdanlarına kilit vurmak isteyen garip bir zihniyet…

Bayanlar baylar; bizler Türk Milletiyiz! Bizler Kahramanmaraş’ta Fransıza ilk silahı ateşleyen Sütçü İmam’ın, Tarsus’ta Molla Kerim’in, Kara Fatma’nın ve daha nice namus timsali kahramanların torunlarıyız.

Tertemiz bir İmana, ulvi bir Ahlaka, binlerce yıllık Töreye sahip Yüce Türk Milletiyiz.

Bugün bizleri burada toplayan etken, ne siyasi bir şov malzemesi olabilecek kadar basit, ne de yalnızca bir zümreye atfedilip ‘’siz dindarlar’’ sözleriyle başlayıp din düşmanlığının kusulabileceği bir araçtır.

Bizim mücadelemiz, özümüze dönme mücadelesidir. Komşunun komşusundan nefret etmediği; kadın, çocuk, hayvan hiçbir yaratılmışa şiddetin reva görülemeyeceği günlerin özlemidir.

Bu güzel günlerin en kısa zamanda gelmesi dilek ve temennisi ile , Cumhuriyet’in kurucusu, Büyük Komutan, Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle basın açıklamamızı sonlandırmak istiyorum.

‘’ Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize tahsilin hududu ne olursa olsun; en evvel, her şeyden evvel Türkiye’nin istiklaline, temel benliğine, milli geleneklerine düşman olan unsurlarla mücadele etme lüzumu öğretilmelidir. ‘’

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER, TOROSLAR BELEDİYESİ’NİN ‘OSMANİYE MAHALLESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI
SAMSA KARAMEHMET CUMA GÜNÜ AİLE KABRİSTANINDA DEFNEDİLECEK
MUT'TA ZEYTİN HASADI BAŞLADI
Mersin'de Motorsiklet Kazasında Yaralanan Genç Yaşamını Yitirdi
BOŞANMASINI ARABASINI SÜSLEYİP, ŞEHİR TURU ATARAK KUTLADI
KKTC BAŞKONSOLOSU EZEL, MTSO'YU ZİYARET ETTİ
TADEKA’DA “YEDİ KATLI ŞEHİR TARSUS” BELGESEL GÖSTERİMİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GELENEKSEL 31. AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMA TÖRENİ’NE KATILIM SAĞLADI
MERSİN'DE POLİS'İNDEN MOTORSİKLETLERE GECE ŞOK DENETİM
MERSİN'DE KAZA: 1 YARALI