2016 Yılının En’leri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Amatör Spor Haftası dolayısıyla Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ‘2016 Yılının Enleri Ödül Töreni’ne katıldı.

15 Ekim 2016 Cumartesi, 16:09
2016 Yılının En’leri Ödülleri Sahiplerini Buldu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Mersin Valisi Özdemir Çakacak, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Vali Yardımcısı Mahmut Halhal, Akdeniz Belediye Başkan vekili Bedrettin Gündeş, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Gençlik Hizmetleri İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, antrenörler ve çok sayıda sporcu katıldı.
 
 
Törende konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sporun birleştirici bir unsur olduğunun altınız çizerek, Mersin’in değerlendirilmesi ve doldurulması gereken spor tesislerine sahip olduğunu ifade etti. Başkan Kocamaz, “İnsanların kökeni, inancı, dünya görüşü farklı olabilir ama spor bu farklılıkların tamamını ortadan kaldırır. Gönüllerini birleştirir. Mersin, spor kenti olmaya çok elverişli ve her türlü imkâna sahip bir kent. Akdeniz oyunları vesilesiyle kentimize birçok tesis kazandırıldı. Ama bu tesislerin de dolu dolu kullanılmasını istiyorum.” Şeklinde konuştu.
 
 
Amatör sporun gelişmesi adına Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz her türlü fedakarlığa ve desteğe hazırız. Mersin’imizi en iyi şekilde hem Türkiye hem dünyada temsil eden sporcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
Mersin Valisi Özdemir Çakacak ise yaptığı konuşmada Mersin’in bir spor kenti olduğunun altını çizerek, Mersin’i Türkiye ve dünyada temsil eden tüm sporculara teşekkür etti. Vali Çakacak, “Modern ve eşsiz tesisleri ile bir spor kenti olan Mersin, bu konumunu hep daha ileriye taşımaktadır. Mersin’in spor kenti olması adına katkılarından dolayı sporcularımıza teşekkür ediyorum. İlimizi ülkemizde ve dünyada temsil eden tüm sporcularımızla gurur duyuyor ve hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 
Amatör Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ise “Amatör Spor Haftası etkinliklerimiz devam ediyor. Spor adına yaptığımız bu etkinlikler bizi bir araya getiriyor. Bu etkinliklere katkı sağlayan başta Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne, Mersin Valiliği’ne ve destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Spor adına yaptığımız etkinlikler bizi bir araya getiriyor” dedi.
 
 
Konuşmalar sonrasında protokol tarafından branşlarında ödül almayı hak eden sporculara, spor kulüplerine, takımlara ve antrenörlere ödülleri ve kupaları takdim edildi.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..
GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI
MERSİN'DE SAĞANAK YAĞIŞ BERABERİNDE KAZALARI GETİRDİ