YÜKSEK İSTİŞARE KURULU’NUN ‘2024 YILI TOPLANTISI’ YAPILDI

Tarsus Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde, 5174 sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 84. maddesi gereğince tüm il ve ilçelerde kurulan Yüksek İstişare Kurulu (YİK) 2024 yılı toplantısını gerçekleştirdi.

11 Ekim 2024 Cuma, 10:59
G: 11.10.2024 - 12:54
YÜKSEK İSTİŞARE KURULU’NUN ‘2024 YILI TOPLANTISI’ YAPILDI
-

Tarsus Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde, 5174 sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 84. maddesi gereğince tüm il ve ilçelerde kurulan Yüksek İstişare Kurulu 2024 yılı toplantısını gerçekleştirdi.
Tarsus Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başkanlığında yapılan toplantıya, Tarsus ekonomisini temsil eden iş insanları YİK Kurul Üyeleri ile Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz ve İlhan Titiz katıldı. Tarsus ekonomisini temsil eden iş insanlarının bir araya geldiği Yüksek İstişare Kurulu’nun bu yılki toplantısında, kentimizi ilgilendiren konuları ele aldı. Borsa Başkanı Mustafa Teke toplantıda,Yüksek İstişare Kurulu'nun önceki dönem çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak bir önceki toplantıda görüşülen konuların takibi hakkında bilgi verdi. Bölgemiz ve Tarsus için çözülmesi gereken birçok problem olduğunu belirten Başkan Teke, “Yüksek İstişare Kurulumuzun 2024 yılı toplantısına hoş geldiniz. 2024-2025 yıllarını kapsayan faaliyet planlarımızın ortak fikir ile oluşmasının daha faydalı olacağı inancımız ile bugün toplanmış bulunuyoruz. Bölgemiz ve Tarsus için öncelikli problemlerin çözümü konusunda değerli kurul üyelerimizin de görüşleri bizler için çok değerli. Aslında görüşülmesi gereken çok fazla konu olduğunu biliyoruz ancak öncelikli olarak bir an önce somut adımlar atılması gereken konularımızı ana başlıklar halinde tespit ederek sizlerin de görüşleri ile çözüm noktasında önümüzdeki dönemlerde bu konuları sonuçlandırmış olmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MTSO'DAN, ATSO'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
BAŞKAN TEKE’DEN, ‘YERLİ OL, YERLİ ÜRET’
BAŞKAN KOÇAK'TAN, MÜDÜR ERDOĞAN'A PLAKET
YÜKSEK İSTİŞARE KURULU’NUN ‘2024 YILI TOPLANTISI’ YAPILDI
MERSİN AMATÖR SÜPER LİGİ'NDE 5. HAFTA HEYECANI
TARSUS'TA KAŞARLI LAHMACUNDA YAPILDI
MERSİN'DE KENDİ EVİNİ YAKTI İDDİASI
MERSİN'DE REKLAM PANOLARINA ÇARPAN ARAÇ ALEV ALEV YANDI
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN, ALATA'YA TAYİNİ ÇIKAN ERDOĞAN'A BAŞARI ÖDÜLÜ
KAHVECİ VE TOPRAK'TAN, YIĞMAN'A ZİYARET