Yeni Sezonun Nevresim ve Halı Trendleri Neler?

Ev dekorasyonunun en önemli parçaları arasında nevresim ve halı modelleri geliyor.

11 Nisan 2022 Pazartesi, 11:29
G: 11.04.2022 - 11:32
Yeni Sezonun Nevresim ve Halı Trendleri Neler?
-

Yeni Sezonun Nevresim ve Halı Trendleri Neler?
Ev dekorasyonunun en önemli parçaları arasında nevresim ve halı modelleri geliyor. Hem dekoratif konsept açısından iddialı bir görünüm sunan hem de işlevselliği ile öne çıkan bu ürünlerde, dekorasyonla uyumlu bir tarz ortaya koymanın yanı sıra, ihtiyaçlara hitap eden seçim yapmak da önemli. Peki nevresim seti, bağımsız olarak yatak örtüsü ya da halı satın alırken hangi konulara dikkat etmeliyiz? 2022’de ev tekstilinde öne çıkan detaylara bakalım.
 

Estetik ve Pratik Yatak Örtüsü Modelleri
Yatak örtüsü her ne kadar ev tekstilinde, dekoratif anlamda öne çıkan bir ürün olsa da, gün içinde çok fazla temas ettiğimiz, dolayısıyla pratik olması gereken de bir ürün. Bu anlamda yatak örtüsü seçiminde her şeyden önce ebat olarak yatağımıza uygun seçenekleri bulmalıyız. Yatak örtüsünde, yatağa göre fazlalık oluşturan modeller hoş bir görüntü sergilemediği gibi, yatağı kapatamayan modeller de iyi durmuyor. Bu nedenle ideal ölçüye sahip seçenekleri tercih etmelisiniz. Diğer bir önemli konu ise, odanın geneliyle sağlanan uyum. Yatak örtüsü seçiminde, hem eşyalar hem de duvarlarla uyumlu bir konsept önemlidir. Tekil ürün almak yerine, nevresim takımı tercih ederek de bu durumu aşabilirsiniz. Yorgan, yastık ve çarşafın uyumlu renk tonu ve desenleri içerdiği bu takımlar aradığınızı sunabilir.
 

Uyumdan Gelen Şıklığı Sunan Nevresim Takımları
Her evde, kendi tarzını ön plana çıkaran nevresim takımları en önemli ev tekstili ürünlerinden. Düz renkli ya da desenli, pamuk ya da keten gibi kumaş konseptleri sunan, tek kişilik ya da 2 kişilik gibi seçenekler içeren nevresim takımları, içeriğinde nevresim, çarşaf ve yastık kılıfı içeren setler. Bununla birlikte, herkese hitap eden farklı nevresim takımı konseptleri söz konusu olabiliyor. Nevresim takımı satın alırken, tasarım ve model olarak bir seçim yapacaksanız evinizin renk tonu ve eşyaların konsepti ile uyumlu modelleri tercih edebilirsiniz. Kimi zaman sade bir renk, kimi zaman şık bir kontrast doğru seçim olabilir. Çiçekli ya da desenli nevresim takımları, baharın ve yazın enerjisini dört mevsim yatak odanızda hissettirebilir.
 

Halılarda Yıkanabilir Pratik Modeller Ön Planda
Ev dekorasyonunun en önemli parçalarından halılarda, farklı temalar öne çıkıyor ve her beğeniye hitap ediyor. Halı modellerine baktığımızda oda tiplerine göre salon halıları içinde, renk olarak ve tasarım olarak birçok seçenek var. Dokuma halı, bambu halı gibi seçeneklere ek olarak tek renk halılar, modern salon halıları da ilgi görüyor. Bununla birlikte tasarım kadar, pratik bir deneyim sunması da tercih ediliyor. Halılarda en büyük problemlerden biri kir tutma. Bu nedenle kolayca kaldırılabilir ve yıkanabilir halı modelleri özellikle çalışan ve ev temizliğine vakit ayırma konusunda sorun yaşayan kişiler için önemli.

Nevresim takımı, yatak örtüsü ve halı seçeneklerinde yeni sezonun en kaliteli ürünleri sizi English Home online satış mağazasında bekliyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
2024 Valiler Kararnamesi, Resmi Gazete’de Yayımlandı.
TÜBİTAK BAŞKANLIĞINA ATANAN PROF. DR. ORHAN AYDIN GÖREVE BAŞLADI
GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
AK PARTİ ERDEMLİ İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA ALI POŞ ATANDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN GÜÇLÜ SANAT KADROSUNDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
BAŞKAN SEÇER’DEN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI
ÇAMLIYAYLA’DA EĞİTİME BÜYÜK DESTEK...
BAKAN GÖKTAŞ TEKNOFEST’TE FİNALE KALAN ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
VALİ PEHLİVAN, MERSİN SANAYİCİLERİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
MHP'Lİ BAŞKAN YARDIMCISI ORÇUN KALAN'DAN, MHP'Lİ İLÇE BAŞKANI FATİH YILDIRIM'A ZİYARET