TÜM TÜRKİYE DENİZ ALİ İÇİN TEK YUMRUK OLDU

BAŞKAN SEÇER: “MERSİN; BİRLİĞİYLE VE BERABERLİĞİYLE GÜÇLÜ OLACAK”

16 Ekim 2024 Çarşamba, 09:24
TÜM TÜRKİYE DENİZ ALİ İÇİN TEK YUMRUK OLDU
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Göreve seçildiği ilk günden itibaren vatandaşların acısını kendi acısı hissedip, mutluluklarına ortak olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 9,5 yaşındaki Deniz Ali Soydan için de tüm imkânları seferber etti.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin ve siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları, spor camiasından isimler, muhtarlar, gazeteciler ve yurttaşlar; DMD savaşçısı Deniz Ali Soydan için ortak canlı yayında buluştular.

 

Tüm Türkiye Deniz Ali için tek yumruk oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen yayına; tüm Türkiye’den yoğun bir destek geldi. Mersin’de yaşayan ve DMD adı verilen nadir ve ilerleyici bir kas hastalığıyla mücadele eden 9,5 yaşındaki Deniz Ali Soydan için tüm Türkiye birlik oldu. Yayında, katılımcı belediye başkanları ve STK temsilcileri tek tek arama yaparak, Deniz Ali için bağışta bulunanlar ile konuştular.

 

Türkiye’nin tek yumruk olduğu yayında DMD savaşçısı Deniz Ali Soydan’ın mücadelesinde birlik olunurken; ortak canlı yayın Mersin ve Adana’nın yerel televizyon ve radyo kanallarından canlı olarak verildi.

 

Başkan Seçer: “Mersin; birliğiyle ve beraberliğiyle güçlü olacak ”

Deniz Ali’ye umut olmak için gerçekleştirilen yardım kampanyasına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, katkı sunanlara teşekkürlerini ileterek, “Öncelikle bu hayırlı işi başlatan herkese ve bu zor günde Deniz Ali evladımıza destek olan Mersin ve Türkiye’nin tüm dinamiklerine, yayına katılanlara ve destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Seçer, Deniz Ali’ye katkı sunmak için gerekli çalışmalara devam edeceklerini de kaydederek, “Mersin; birliğiyle ve beraberliğiyle güçlü olacak. Herkesi kucaklayacağız; her zaman söylüyorum, acıları paylaştıkça azaltacağız, mutlulukları da paylaştıkça hep beraber çoğaltacağız. Her şey gönlümüzce olsun” dedi.

 

Başkan Karalar: “İnsan hayatını kurtarmak için yaptığınız girişimi kutluyorum”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da yayına canlı telefon bağlantısı ile katılım sağlayarak, “İnsan hayatını kurtarmak için yaptığınız bu girişimi çok saygı ile karşılıyorum ve kutluyorum. Bir hayatı kurtarmak çok önemlidir, parasal değerine bakmamak lazım. Biz de Adana’da bu hastalığa yakalanan birkaç kardeşimizi bu şekilde kurtardık. Katkı sunan insanları kutluyorum. Anadolu insanı vefakardır ve yardımseverdir” diye konuştu.

 

Anne Soydan: “Desteğiniz ve yanımızda olmanız bizim için çok kıymetli

Yayına canlı bağlantıda oğlu Deniz Ali Soydan ile birlikte katılan anne Suna Soydan da,  “Sizi böyle görürken, izlerken daha mutlu oluyoruz, içimiz umutla doluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve diğer belediye başkanlarımızın hepsine destekleri için teşekkür ediyorum. Desteğiniz ve yanımızda olmanız bizim için çok kıymetli. Hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tuğgeneral Ercan Atasoy’dan Tarsus Gazeteciler Cemiyetine İadeyi Ziyaret
BÜYÜKŞEHİR, YOL VE TRAFİK GÜVENLİĞİ İLE ÇEVRE YÖNETİM SİSTEM BELGELERİNİ YENİLEMEK İÇİN TETKİKTEN GEÇİYOR
BAŞKAN SOFU, HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR
AKKUYU NÜKLEER SANTRAL İŞÇİSİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
MALATYA'DA 5,9'LUK DEPREM
BAŞKAN BOLTAÇ, DENİZ ALİ'NİN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK VERDİ
TÜM TÜRKİYE DENİZ ALİ İÇİN TEK YUMRUK OLDU
ENGELSİZ YAŞAM PARKI’NDA NOSTALJİ SİNEMA RÜZGARI
BAŞKAN KOÇAK, AVRUPA VE ASYA ZİRVESİ'NE KATILDI
HAVA SICAKLIKLARI 6 İLA 12 DERECE DÜŞECEK