Toroslar EDAŞ 2018’in Son Çeyreğinde Mersin’de Bakım, Onarım ve Yatırım Hedeflerini Başarıyla Gerçekleştirdi

Sektöre getirdiği yenilikler ve müşteri odaklı çalışma anlayışını benimseyen Toroslar EDAŞ, Mersin’de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik dağıtımı kapsamında 2018 yılının son çeyreğinde bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

31 Ocak 2019 Perşembe, 20:23
G: 31.01.2019 - 20:24
Toroslar EDAŞ 2018’in Son Çeyreğinde Mersin’de Bakım, Onarım ve Yatırım Hedeflerini Başarıyla Gerçekleştirdi
2019-01-31 20:23:18 -

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Mersin’de yılın son çeyreğinde de müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde yine başarılı çalışmalara imza attı.
Toroslar EDAŞ, Mersin’de hizmet verdiği 9078 trafo ve 19.882 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.
Daha aydınlık bir Mersin için Akdeniz, Erdemli, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla, Gülnar, Aydıncık, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Mut’ ta 7286 armatürün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 482 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 34 pano ile 73 trafo da elden geçirilirken 50 dağıtım merkezinin bakımı tamamlandı.
Toroslar EDAŞ, sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Mersin’de hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 262 Km’lik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri kentte 3480 yeni aydınlatma armatürünün montajını da gerçekleştirdi. Ayrıca yeni 353 elektrik panosu ve 140 trafo merkezi montajı da tamamlandı.
Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Toroslar EDAŞ 2018 yılının son çeyreğinde koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.
Toroslar EDAŞ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYESİ’NİN ‘MEZİTLİ YÖRESEL BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA SOFRASI’ ETKİNLİĞİNE KATILDI
Silifke’de Hafızlık Bitirme Programı Düzenlendi
VALİ TOROS, KOORDİNASYON TOPLANTISINI YAPTI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, DENİZ KİRLİLİĞİ İLE MÜCADELEYE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
VALİ TOROS, MERSİN TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ 'NDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
DİLEK ÇETİNKAYA’NIN “MİLLİ EGEMENLİK VE ATATÜRK” SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Tarsus Müftülüğü’nden Hacı Adaylarına Uygulamalı Hac Eğitimi
MERSİN'DE 211 GEÇİCİ VE DAİMİ İŞÇİ ALIMI SINAVI BAŞLADI
VALİ TOROS, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MERSİN KONSOLOSU ÖZGÜR EZEL’E İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
MERSİN'DE " İLK YARDIM EĞİTİCİ EĞİTMENLİĞİ EĞİTİMİ"