TİY Yönetimi Birlik Ve Beraberlik Yemeği Verdi

Spor Toto 3. lig 3. grup  ekiplerinden  Tarsus İdman Yurdu yönetimi Diyarbekirspor maçı  öncesi birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

31 Ağustos 2016 Çarşamba, 17:06
TİY Yönetimi Birlik Ve Beraberlik Yemeği Verdi
-

Birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği öncesinde bu sezondan umutlu olduklarının altını çizen Tarsus İdman yrdu kulübü başkanı Av. Önder Ege, “20 Haziranda göreve geldik. Göreve geldikten sonra yeniden yapılanma adına çalışmalara başladık. İyi bir kadro oluşturduk. İyi bir sezon öncesi çalışmaları gerçekleştirdik. Bu hafta sonu deplasmanda Diyarbekir ile ligin ilk maçını oynayacağız. Daha sonra ise ligdeki iki maçımızı içeride oynayacağız. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Pozitif futbol anlayışıyla herkesin beğenisini ve takdirini kazanmak amacındayız. Futbolcu arkadaşlarımızın bu sezon kapasitelerinin üzerine çıkacaklarına inanıyoruz.

Teknik ekibimize son derece fazla güveniyoruz. Tarsus İdmanyurdu bugün itibariyle sorunlarını aşmış ve lige hazır hale gelmiştir. Disiplin konusunda hiçkimseye taviz vermeyeceğiz. Başarılı olmak için tüm camia biraraya gelmelidir. Amaç nedir Başarılı olmaktır. Başarı için de herkesin elinden geleni yapmalı ve destek vermelidir. Bu ekibin Tarsus İdmanyurdunu layık olduğu yere getireceğine inanıyoruz. Tek hedef önçelikle Diyarbekir maçıyla birlikte ligde başarılı olmaktır. Tarsuslulardan ve taraftarlarımızdan tek isteğimiz bizlere her zaman destek olmalarıdır. Delikanlıyız, cesuruz, Tarsus İdmanyurtluyuz sloganımızı her zaman söyleyeceğiz” diye konuştu.

Tarsus Belediye başkanı Şevket Can‘ın şehir dışında olması nedeniyle katılamaması nedeniyle yerine Tarsus Belediye başkan yardımcısı Hüseyin Boro, her zaman Tarsus İdmanyurduna belediye olarak katkı ve desteklerinin devam edeceğini Tarsus İdmanyurduna başarılar diledi. Yeni sezon öncesinde kaynaşma yemeğinde futbolcular ve teknik adam kadrosuda hazır bulundu.

Teknik Direktör Ergün  Aytekin ise, “Takım olarak bize güvenin. Bu oyunucu grubuyla başarılı olacağımıza söz veriyorum. İlk maçtan başlayarak bunu sezon boyu devam ettirmek amacını taşıyoruz. Bize güvenildiğinde başarı kendiliğinden gelecektir. Onikinci adam olarak taraftarlarımızdan desteklerini bekliyoruz. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI
TARSUS'TA KURU İNCİR TEZGAHTAKİ YERİNİ ALDI
MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..
GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI
MERSİN'DE SAĞANAK YAĞIŞ BERABERİNDE KAZALARI GETİRDİ