TARSUS'TA SEKTÖREL SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri sektörel konuları mercek altına almaya devam ediyor.

24 Eylül 2024 Salı, 14:05
TARSUS'TA SEKTÖREL SORUNLAR MASAYA YATIRILDI
2024-09-24 14:05:47 -

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri sektörel konuları mercek altına almaya devam ediyor. Yönetim Kurulu üyeleriyle buluşma serisinde bu kez 16. Meslek Komitesi (Tarım Ürünlerinin İşlenmesi) buluştu. 

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve yönetim kurulu üyelerinin interaktif katılımıyla yapılan toplantıda komite üyeleriyle birlikte tarım, tarıma dayalı sanayi ve gıda sektörü mercek altına alındı. 
Narenciye ve zeytin başta olmak üzere üretimden pazarlamasına kadar tüm aşamaların değerlendirildiği toplantıda komite üyelerinin üzerinde durduğu konulardan satır başları iklim krizi ve etkileri, ihracat ve girdi destekleri ve üretim planlaması oldu. 2024 yılının hemen her sektörde olduğu gibi tarım ve gıdada iklim değişikliğiyle birlikte kendini daha da yoğun hissettirdiğini ifade eden komite üyeleri, mevcut durumun zorladığına dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
DÜNYANIN ÇOCUKLARI MERSİN’DE EL ELE RENKLİ DANSLARINI SAHNELEDİ
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’ KUTLAMA TÖRENİNE KATILDI
Silifke Narlıkuyu’da Sahilde Erkek C·s·di Bulundu
İSTANBUL'DA 6,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KONSERİNE KATILDI
MERSİN, ADANALIOĞLU KAVŞAĞINDA KAZA: 1 YARALI
VALİ TOROS, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADI
TARSUS KENT MERKEZİ'NDE EV YANGINI
MEZİTLİ'DE 2 KİŞİ DEREYE ATLADI
MERSİN'DE ARANAN 891 SAHIŞ YAKALANDI