Tarsus'ta İrfan Fidanoğlu cinayetinde iki tutuklama

Tarsus ilçesinde 1 Aralık 2015 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölen Jimnastik Antrenörünün katil zanlıları Adana’da yakalandı. Yakalanan iki şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

11 Şubat 2016 Perşembe, 17:12
Tarsus'ta İrfan Fidanoğlu cinayetinde iki tutuklama
-

Tarsus ilçesinde 1 Aralık 2015 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölen Jimnastik Antrenörünün katil zanlıları Adana’da yakalandı. Yakalanan iki şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

 

Jimnastik Spor Kulübü'nde antrenörlük yapan ve karate sporu ile profesyonel olarak uğraşan İrfan Fidanoğlu (28) uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak ölmüştü.

 

Şehir Stadyumu'nun arkasındaki yolda cep telefonu ile konuşarak yürüyen İrfan Fidanoğlu'na kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile ateş açılmış ve görgü tanıklarının iddiasına göre Fidanoğlu, kurşunlardan kurtulmak için spor salonunun ana giriş kapısına doğru koşmaya başlamış, ancak bu sırada saldırganın, Fidanoğlu'nun arkasından tekrar ateş açtığı ve sırtına kurşun isabet edince, kanlar içinde salonunun giriş kapısı önüne yığılmıştı.

İlk belirlemelere göre 2 kişi oldukları ve beyaz bir otomobile binerek hızla uzaklaştıkları tespit edilen saldırganların yakalanması için Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışmaları yoğunlaştırdı.

 

Alınan bilgiye göre, Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ve Cinayet Masası ekiplerinin sıkı takibi sonucu cinayet zanlıları oldukları iddiasıyla firarda olan Ulaş E. Ve Remzi E.’ı Adana’nın Sümer Mahallesi 69070 sokak 7 no.lu evde yakaladı.

Gözaltına alınan Ulaş E. Ve Remzi Z. Haklarında düzenlenen evrakla adliyeye sevk edildi. Her iki şahısta çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Maktül Jimnastik öğretmeni ile zanlıların akraba olmalarına rağmen, aralarında geçmişten gelen husumet olduğu öğrenildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN'DE ARABANIN ÇADIRINI ÇALDILAR
SEÇER İLE BOLTAÇ, TSO'NUN MECLİS TOPLANTISINA KONUK OLDU
Sabri Tekli: MTOSB ciddi projelere imza atıyor
MİLLETVEKİLİ SÖYLEMEZ, MÜFTÜLÜK YERLEŞKESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU
MERSİN SAL'DA 2. HAFTA HEYECANI
İTFAİYE HAFTASI’NDA İTFAİYE PERSONELİNDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
BAŞKAN SEÇER, TOROSLAR BELEDİYESİ’NİN ‘OSMANİYE MAHALLESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI
SAMSA KARAMEHMET CUMA GÜNÜ AİLE KABRİSTANINDA DEFNEDİLECEK
MUT'TA ZEYTİN HASADI BAŞLADI
Mersin'de Motorsiklet Kazasında Yaralanan Genç Yaşamını Yitirdi