Tarsus’ta Çocuklarını Görmeye Gitti, Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Mersin'in Tarsus İlçesinde çocuklarını görmek için gittiği ayrıldığı eşinin evinde, eşinin akrabaları tarafından bıçaklanan Som Özbek, olay anını cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.

18 Aralık 2016 Pazar, 21:19
Tarsus’ta Çocuklarını Görmeye Gitti, Bıçaklı Saldırıya Uğradı
-

Tarsus Kırklar Sırtı Mahallesinde 10 Aralık’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre, dil kursu sahibi Som Özbek, dört çocuktan velayeti annesinde bulunan iki çocuğunu görmek için eski eşi Esra G.'nin Kırklarsırtı Mahallesi'ndeki evine gitti.

Sitenin bahçesinde ayrıldığı eşinin babası F.G. ve erkek kardeşi M.D.G. ile karşılaşan Som Özbek ile eski akrabaları arasında tartışma çıktı. Daha sonra yaşanan bıçaklı kavgada Som Özbek ile eski eşi Esra G.'nin astsubay kardeşi M.D.G., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bu arada Som Özbek, bıçaklandığı anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti. Büyük bir paniğin yaşandığı görülen kamera kaydında, olay öncesi site önünde yaşanan tartışma ve Özbek'in uğradığı bıçaklı saldırı görüntülerinin yer aldığı görüldü.

Çektiği görüntüleri, sosyal medyadki hesabından paylaşan Som Özbek, görütüleri ullanarak karşı tarafı mahkmeye vereceini açıkladı.

Sosyal medyada yaşadıklarını anlatan Özbek, “Olayın yaşandığı 10 Aralık tarihinde görüş günü olduğundan velayeti annelerinde olan çocuklarını almak için eski eşinin yaşadığı Tarsus ilçesine gittim. Her karşılaştığımızda iftira ve tehditle karşılaştığımdan, cep telefonumun kamerasını da açmıştım. Sitenin kapısında beklerken çocukların yanında sigara içildiğini gördüm. Bu duruma müdahale etmek istedim. 'Sigara içilen yerde çocuk olmaması gerekir' dedim. Bu yüzden tartışma yaşanmaya başladı. O sırada çocuklarımın dedesi aşağı indi. Saldırgan bir şekilde yürüyerek geliyordu, site güvenliğine beni dışarıya atmasını söyledi. Daha sonra bana 'ne bağırıyorsun, sen erkek misin' dedi. Ben de 'erkeğim' diye yanıt verince ceketini çıkarıp üzerime saldırdı. Saldırırken elini beline attı ve bıçağı çıkararak bana salladı. Tabi o sırada ben geri çekildim, kendisi sendeleyerek yere düştü. Ben geri geri giderek sitenin kapısından uzaklaşmaya çalıştım. O da geriye dönüp baktı arkasından gelen olmayınca bana saldırmaktan vazgeçerek tekrar siteye döndü. Sonra ikisi birden üzerime gelerek, biri sağdan biri soldan bana saldırdı. Eski kayınbiraderim M.D.G. önce yetişti ve beni saçımdan tuttu, bu sırada babası da yetişti. Önce böbreğimden, ardından vücudumun 8 yerinden beni bıçakladılar. Tarsus Devlet Hastanesi'nde 4 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildim ve burada tedavime devam edildi. Vücuduma 89 dikiş atıldı.”dedi.
​​​​​​​
8 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Özbek, yaklaşık 1 haftalık tedavinin ardından taburcu edilirken, gözaltına alınan eski kayınpederi F.G.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.
 
 
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN'DE KAZA: 1 YARALI
MERSİN'DE KOORDİNASYON TOPLANTISI
BAŞKAN GÜNKUT: "KULÜBÜN ELEKTRİK, SU VE DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZDÜK"
KADINLAR TARSUS BELEDİYESİ İLE GÜÇLENİYOR
ELEKTRİKLİ BİSİKLET YANDI
Mersin’de Park Halindeki Otomobil Alev Aldı
MERSİN'DE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI
SİLİFKE'DE KAHRAMANMARAŞSPOR HAZIRLIĞI...
BAŞKAN SEÇER, ‘KÜÇÜKBAŞ HAYVAN, YEM VE NERGİS SOĞANI DAĞITIM TÖRENİ’NE KATILDI
ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU BU HAFTA SONU KOŞULACAK