TARSUS ŞELALE SOROPTİMİST KULÜBÜ SAĞLIK OKUR-YAZARLIĞI PROJESİ İLE BİR FARKINDALIĞA DAHA İMZA ATTI

Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü 'Sağlık Okur-Yazarlığı Projesi' kapsamında 'Meme Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarır' sloganıyla 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü ve 1-31 Ekim Dünya Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla etkinlik düzenledi.

13 Ekim 2024 Pazar, 12:44
TARSUS ŞELALE SOROPTİMİST KULÜBÜ SAĞLIK OKUR-YAZARLIĞI PROJESİ İLE BİR FARKINDALIĞA DAHA İMZA ATTI
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü 'Sağlık Okur-Yazarlığı Projesi' kapsamında 'Meme Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarır' sloganıyla 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü ve 1-31 Ekim Dünya Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla etkinlik düzenledi

Tarsus Fatih Anadolu Lisesi Geleneksel Sanatlar Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı etkinliğe Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü 2024-2026 Çalışma Dönemi Başkanı Aile Hekimi Dr. Esin Esen Delibaş, Kulüp Başkan Yardımcısı Aile Hekimi Dr. Derya Özdemir, Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü Kurucu Başkanı Nuray Okyay, soroptimist büyüğü Füsun Ünlüdoğan ve Sibel Yüksel, Kulüp Sekreteri Yeşim Cerrahoğlu, Kulüp Saymanı Nurulhüda Karagözlü ve kulüp üyeleri, Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde misafir öğrenci olarak bulunan Fatih Anadolu Lisesi Kız Öğrencileri, Fatih Anadolu Lisesi Geleneksel Sanatlar Kulübü sorumlu öğretmeni Zeynep Kaya, okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.
Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü'nün 'Ssağlıklı Yaşam' hedefi doğrultusunda uygulamaya koyduğu 'Sağlık Okur-Yazarlığı Projesi' kapsamında okul binaları depremde zarar gördüğü için eğitimlerine Tarsus Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde misafir öğrenci olarak devam eden Fatih Anadolu Lisesi Kız Öğrencilerine yönelik Fatih Anadolu Lisesi Geleneksel Sanatlar Kulübü işbirliği içinde bilgilendirme ve farkındalık sunumu yapıldı.
'Sağlık Okur-Yazarlığı Projesi' ile bir farkındalığa daha imza atan Tarsus. Şelale Soroptimist Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte, Aile Hekimi Dr. Derya Özdemir 'Meme Kanseri Bilgilendirme Sunumu' ile, Aile Hekimi Dr. Esin Esen Delibaş ise 'Kendi Kendine Meme Muayenesi' konusu ile teorik ve bilimsel bilgileri sosyal yaşamdan örnekleri ile birlikte anlattı. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. 'Aydınlığın Peşinde Yürüyoruz Geleceğe' sloganı ve ayçiçeği simgesi ile projelerini ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü üyeleri el emeği göz nuru ile hazırladıkları pembe renkli nazar boncuklu bileklikleri, soroptimistliği anlatan kitap ayıraçlarını ve gül lokumlu bisküvileri katılımcılara dağıttı. Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü ile ilgili bilgilendirme yaptı. Etkinlik, memnuniyet duyguları ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR’İN DOKUMA KURSLARINDA UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR KÜLTÜR YENİDEN CANLANIYOR
TARSUS ŞELALE SOROPTİMİST KULÜBÜ SAĞLIK OKUR-YAZARLIĞI PROJESİ İLE BİR FARKINDALIĞA DAHA İMZA ATTI
MERCAN BİLİM MERKEZİ’NDE ‘ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ’ AÇILDI
MERSİN BELLEK OFİSİ, FAALİYETLERİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR
Mersin Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde Düşürülen Ücret Tepkisi:İŞÇİLER EYLEMDE...
TARSUS İDMANYURDU, ISPARTA'DA TELAFİ PEŞİNDE
SİLİFKE, 3 PUANA KENETLENDİ
BAŞKAN BOLTAÇ, BUGÜN 'SERHAN ASKER İLE GÖRKEMLİ HATIRALAR" PROGRAMININ CANLI YAYIN KONUĞU OLACAK
MTSO, CNR MERSİN KİTAP FUARINA KATILDI
AFYONKARAHİSAR'DA 4,4 DEPREM MEYDANA GELDİ