TARSUS KÖYLERARASI FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ALİEFENDİOĞLU

Finalde Meşelik Köyü'nü 4-2 mağlup eden Sarı-Lacivertliler, turnuvanın 4. Kez şampiyonu olarak kupayı müzelerine gotürdüler.

02 Eylül 2024 Pazartesi, 22:04
TARSUS KÖYLERARASI FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ALİEFENDİOĞLU
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl yeniden düzenlenen Köylerarası Futbol Turnuvasında  şampiyon Aliefendioğlu  Köyü  oldu.

Köylerarası Futbol Turnuvasında  3. Ve Final maçı Tarsus Şehir Stadında oynandı. 

Turnuvanın 3. Maçında Bahşiş Köyü  ile Göçük  Köyü karşı karşıya geldi. Göçük  Köyü'nü  2-0 mağlup  eden Bahşiş Köyü Turnuvanın 3.'sü oldu. Final maçında ise Aliefendioğlu  Köyü ile Meşelik Köyü  karşı karşıya geldi. Zevkli, çekişmeli final maçına yakış bir mücadele  sergileyen Aliefendioğlu Köyü ile Meşelik Köyü  unutulmayacak bir müsabaka izlettirdiler.

Aliefendioğlu Köyü ile Meşelik Köyü  taraftarları davullu-zurnalı tezahüratları ile Şehir stadını  adeta karnaval yerine çevirdiler.

Aliefendioğlu Köyü,  Meşelik Köyü  karşısında  ilk yarıyı  3-0  galibiyetle  kapattı. İkinci yarı ise Meşelik Köyü  oyunu bırakmadı, arka arkaya bulunduğu goller ile  3-0  geriden gelerek  skoru 3-2'ye  taşıdı. Meşelik Köyü,  Beraberlik golünü de bulabileceği  Aliefendioğlu Köyü  karşısında  kontra atakta kalesinde 4. Golü gördü. Maç sonunda  Aliefendioğlu,  Meşelik Köyü 'nü 4-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu 

TURNUVANIN ENLERİNE ÖDÜL VERİLDİ

Köylerarası Futbol Turnuvasında Aliefendioğlu Köyü 'nden gol kralı olan Serdar Köse ile en az  gol yiyen kalecisi Mert olurken ödüllerini Tarsus Belesiye Başkanı verdi.

EN CENTILMEN TAKIM KIZILÇUKUR

Köylerarası Futbol Turnuvasında  ortaya koydukları centilmence mücadele veren Takım ise Kızılçukur  Köyü seçildi. En centilmen köy takımı olan  Kızılçukur  Köyü'ne ödülünü ise Tarsus  Belediye Başkanı Ali Boltaç  verdi.

TURNUVA 3.'SÜ BAHŞİŞ KÖYÜNE  KUPASI VE ODÜLÜ VERİLDİ

Köylerarası Futbol Turnuvasında   Göçük Köyü'nü mağlup  eden Bahşiş Köyü  3. Oldu.  Turnuva üçüncüsü Bahşiş  Köyü 'ne ödülünü ve Kupasını Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan  verdi.

TURNUVA 2.'Sİ MEŞELİK KÖYÜ'NE KUPASI VE ÖDÜLÜ VERİLDİ

Köylerarası Futbol Turnuvasında final  de  kaybederek 2  olan Meşelik Köyü'ne Kupasını ve ödülünü İlçe Emniyet Müdürü  Yavuz Şahin  takdim etti.

ŞAMPİYON  ALİEFENDİOĞLU KÖYÜ 'NE KUPASI VE ÖDÜLÜ VERİLDİ

Köylerarası Futbol Turnuvası finalinde Meşelik Köyü 'nü yenerek şampiyon  olan Aliefendioğlu Köyü 'ne Kupasını ve ödülünü  Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç  verdi
Kupasını ve ödül töreninden sonra Tarsus Belediye Başkanı Boltaç, Turnuvaya katkılarından dolayı Mersin  İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Güven ile İlçe Emniyet  Müdürü Yavuz Şahin'e  birer teşekkür  plaketi verdi.

BAŞKAN BOLTAÇ  HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç,  Köylerarası Futbol Turnuvası şampiyonu Aliefendioğlu Köyü 'nü kutladı.

Turnuvada emeği geçenlere  tek tek teşekkür  eden Başkan Boltaç, gelecek sezon Köylerarası Futbol Turnuvasını düzenleyeceklerini belirterek şunları söyledi:
 

"Köylerimiz arasındaki dayanışmayı, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz Geleneksel Köyler Arası #Futbol Turnuvamızı başarıyla tamamladık.Sporun birleştirici gücünü ve kardeşlik ruhunu yansıtan, centilmence bir turnuva geçti. Turnuvamızda şampiyon olan Aliefendioğlu Mahallesi’ni tebrik ediyor,katılım gösteren tüm takımlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
TARSUS EMNİYETİ'NDEN ŞOK UYGULAMA
MERSİN'DE VİRAJI ALAMAYAN ARAÇ AĞAÇA ÇARPARAK ALEV ALDI
TARSUS GAZETECİLER CEMİYETİ, BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ
ÇOCUK EVLERİNE ANLAMLI ZİYARET
TOKAT ve ZİLE TİCARET BORSALARI VE TSO’LARINA ZİYARET
AK PARTİLİ MİLLETVEKİLERİ ZENBİLCİ İLE ŞAHİN, TARSUS İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ, AHİLİK HAFTASINI KUTLADI
MTSO BAŞKANI ÇAKIR, TÜBİTAK BAŞKANLIĞINA ATANAN REKTÖR AYDIN'I TEBRİK ETTİ
TARSUS ÖTÜKEN PARK’TA MUHTEŞEM KONSER
Vali Pehlivan "Vira bismillah, av sezonunuz hayırlı uğurlu olsun”