TARSUS BELEDİYESİ’NDEN DEV PROJE

“SEN’DE BİR FAZLA, O’NDA BİR EKSİK”

09 Ocak 2017 Pazartesi, 14:50
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN DEV PROJE
-

Tarsus Belediyesi, Sosyal Market ve Paylaşım Kutularından sonra ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirecek bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.
 
Kullanılmayan ev eşyalarını toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracaklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, çok önemli bir projeye imza atacaklarını söyledi.

 
Başkan Can, “İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek ve zor günlerinde yanlarında olmak adına “Sen’de bir fazla, O’nda bir eksik” sloganı ile bu kardeşlik projesini hayata geçiriyoruz. Daha önce uygulamaya koyduğumuz ve halen devam eden Sosyal Market ve Paylaşım Kutuları vasıtası ile binlerce ihtiyaç sahibi aileye köprü olduk. Vatandaşlarımızın teveccühü için teşekkür ediyorum” dedi.


 
Yeni sosyal proje ile Tarsusluların arasında gönül köprüsü oluşturacaklarını kaydeden Başkan Can, “Hayata geçireceğimiz bu sosyal proje ile vatandaşlarımızın ihtiyaç fazlası ve kullanılabilir haldeki Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Çekyat, Yatak-Baza, Yorgan- Battaniye, Soba-Isıtıcı, Ocak, Halı ve Televizyon gibi eşyalarını evlerinden alacağız. Belediyemize müracaat eden veya yangın, sel vs. doğal afet durumlarında müracaat beklenmeksizin Belediyemiz Şefkat Ekibi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin hangi eşyaya ihtiyacı olduğu evinde tespit edilip, ihtiyaç sahibi aileye bu eşyalar ihtiyaçları ölçüsünde teslim edilecektir. Eşyalar teslim edildikten sonra bu bilgi ihtiyaç sahibinin kimliği gizli kalmak şartı ile SMS yolu ile veya telefonla eşya verenlere bildirilecektir. Bu projedeki amacımız şehrimizde yaşayan insanlarımız arasında bir gönül köprüsü kurmak ve tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldürmektir. Vatandaşlarımız projemiz ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze ait 0324 616 25 15-1240 (Dahili) telefon numarasından bilgi alabilirler” ifadesini kullandı.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN'DE KAZA: 1 YARALI
MERSİN'DE KOORDİNASYON TOPLANTISI
BAŞKAN GÜNKUT: "KULÜBÜN ELEKTRİK, SU VE DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZDÜK"
KADINLAR TARSUS BELEDİYESİ İLE GÜÇLENİYOR
ELEKTRİKLİ BİSİKLET YANDI
Mersin’de Park Halindeki Otomobil Alev Aldı
MERSİN'DE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI
SİLİFKE'DE KAHRAMANMARAŞSPOR HAZIRLIĞI...
BAŞKAN SEÇER, ‘KÜÇÜKBAŞ HAYVAN, YEM VE NERGİS SOĞANI DAĞITIM TÖRENİ’NE KATILDI
ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU BU HAFTA SONU KOŞULACAK