Tarsus Belediye Meclisi Ekim 2017 Ayı Toplantısı Yapıldı

Tarsus Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

03 Ekim 2017 Salı, 21:11
Tarsus Belediye Meclisi Ekim 2017 Ayı Toplantısı Yapıldı
-

Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Belediye Müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesi ve karara bağlanmasının ardından Komisyondan gelen evrakların görüşülmesi tamamlandı.


CHP Meclis üyesi Sercan Yaman’ın istifa dilekçesinin de okunduğu meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Yaptıkları işin ve attıkları her imzanın arkasında olduklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can,  vicdanen yaptıkları her işte rahat olduklarını söyledi. Başkan Can, “Biz vicdanımızın rahat olmadığı hiçbirşey yapmıyoruz. Vicdanımızın rahat olmadığı hiçbirşeyi meclise getirmiyoruz. Önce Cenab-ı Allah’a hesap vermeyi düşünüyoruz. Kula hesap vermek kolaydır. Biz 3 yılda 23 açılış yaptık. Ve birçok devam eden projelerimiz var. Biz çalışıyoruz. Evet diyen hayır diyen tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.  Biz burada siyaset yapmadık ve yapmıyoruz yapmayacağız da. Biz hizmet yapıyoruz. Biz eşit ilkeli sosyal şeffaf belediyecilik yapıyoruz. Ve yapmaya da devam edeceğiz. Biz burada nerenin ne ihtiyacı varsa mesai arkadaşlarımızla birlikte bunu düşünüp o ihtiyacı karşılamaya çalışıyoruz. Seçime dayalı hizmette yapmıyoruz. Herşey kısmet ve nasiptir. Bizim görevimiz çalışmaktır. Kısmetimizde nasibimizde varsa hayırlısı olsun diye dua ederiz. Hayırsızını istemeyiz. Bizim görevimiz çalışmaktır ve elimizden geleni yapmaktır. Gerisi takdir-i İlahidir. Allah’ım şehrimize kim güzel hizmet etmek istiyorsa, kim güzel hizmet edecekse Cenab-ı Allah Tarsus Belediye Başkanlığını ona nasip etsin. Bundan daha güzel bir dua yoktur. Biz inançlı itikadli insanlarız. Cenab-ı Allah ilmi çalışana, zenginliği istediğine verirmiş. Biz çalışacağız, gayret edeceğiz, vatandaşımızın duasını alacağız, 330 bin insanın belediye başkanıyız. 330 bin insandan sorumluyuz. Kimsenin burnu kanamasın diye çalışıyoruz” dedi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU'NDAN TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
“Mersin’de, Otobüs Tırla Çarpıştı; 3 Yaralı”
İl Emniyet Müdürü Karabörk'ten, İl Müdürü Öz’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Tarsus'ta saman yüklü tır'da yangın
Güvenli Ödeme Sistemi 27 Eylül’den İtibaren Zorunlu Oluyor
TARSUS'TA MECLİS ÜYELERİ'NE "KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE" KONULU SEMİNER VERİLDİ
MEB’e Bağlı Okullara TYP Başvuruları Başladı
YINE DAMLAMA, YİNE YANGIN...
BÜYÜKŞEHİR’İN BADEM SOYMA MAKİNESİ DESTEĞİ İLE HASAT ZAMANI ÇİLE OLMAKTAN ÇIKTI
TARSUS'TA MUHTARLAR TOPLANTISI