
75. Yıl Kültür Merkezinde Kaymakam Bekir Atmaca başkanlığında gerçekleşen seçimde Fatih Mahallesi Muhtarı Turgay Benli 75 oy, Dadalı Mahallesi Muhtarı Durmuş Karakaya 63 oy alarak seçilirken, Topaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Kolkıran 48 oy, Gaziler Mahallesi Muhtarı Emircan Aksan ise 18 oy aldı.
SYDV Mütevelli Heyeti Sivil Toplum Kuruluş temsilci seçimlerini Berdan Kültürel Faaliyetleri destekleme Derneği Başkanı Mustafa Göçer 41 oy ile seçilirken, Geylani İlim Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı M. Mesut Geylani ise 21 oy aldı.
Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, ihtiyaç sahiplerine ulaşmada ve yardımların doğru adrese ulaşmasında en önemli faktörlerden biri de muhtarlar olduğuna dikkat çekerek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi son derece önemli bir kurum olduğunu da söyledi.
Atmaca'nın konuşmasından sonra seçimde mütevelli heyeti girecek olan Muhtar adayı seçimi sonucunda, Fatih Mahallesi Muhtarı Turgay Benli, 75 oy Dadalı Mahallesi Muhtarı Durmuş Karakaya 63 oy alarak seçilirken, Topaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Kolkıran 48 oy, Gaziler Mahallesi Muhtarı Emircan Aksan ise 18 oy aldı.
Öte yandan Tarsus Emlakçılar Dernek Başkanı Özgür Gülbahar, seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, bu tür seçimlerin çok önemli olduğunu ve seçimle yetim ve fakirin hakkının seçilecek olan heyetin omuzlarına bindiğini bu yüzden bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmeleri gerektiğini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.