ŞEHMUZ DA MESKİSPORDA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, dış transferde Şehmuz Durak’ı renklerine bağladı.

22 Haziran 2016 Çarşamba, 08:42
ŞEHMUZ DA MESKİSPORDA
-

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, dış transferde Şehmuz Durak’ı renklerine bağladı.

1994 doğumlu  1.89  boyundaki stoper Şehmuz Durak,  Asbaşkan  Latif Can,  Futbol Şube Sorumlusu  Tayfun Bozdoğan ve  Teknik  Direktör  Yusuf Nevruz’un hazır  olduğu  imza töreninde kendisini  Meskispor’lu  yapan imzaya  attı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor Asbaşkanı  Latif Can,  takımımızın gücünü artıracağına  inandıkları, yakından tanıdıkları  oyuncu Şehmuz Durak ile el sıkışarak anlaştıklarını bildirdi.

Dış transfer çalışmalarının devam ettiğini ve  takımın  ihtiyacı  olan mevkulere  oyuncu arayışlarının ve  görüştükleri  oyuncuların  olduğuna dikkat çeken Asbaşkan Can,  şunları  dile getirdi: “Meskispor’umuza ve oyuncumuz Şehmuz’a hayırlı  ve uğurlu  olsun. Yeni sezonda  hedeflediğimiz 3. lig yolunda  güçlü  bir kadro  oluşturmaya devam ediyoruz. Kaliteli ve takımımıza güç katacak oyuncuları ince eleyip sık dokuyarak  kadtromuza dahil ediyoruz. Şehmuz’da  bu  oyunculardan bir tanesi. Hayırlı ve ğurlu  olsun” şeklinde konuştu.

Futbol Şube Sorumlusu Tayfun Bozdoğan ile  teknik direktör Yusuf Nevruz ise Şehmuz’un Meskispor kulübüne saha  dışında kişiliğiyle, duruşuyla, saha  içerisinde  ise  hırsı  ve mücadelesile en iyi şekilde  temsil edeceğine  inandıklarını  söylediler.

Çiçeği burnunda Meskisporlu  stoper Şehmuz Durak ise  Bölgesel Amatör  Ligi’nin hedefli takımlarından biri  olan Meskispor’a olmaktan son derece  mutlu  olduğunu belirterek,  son iki sezondur kaçırılan şampiyonluğu bu sezon  birlik, beraberlik içerisinde mutlu  sona ulaşarak, Meskispor’u 3. lige taşıyacaklarına  inandığını  söyledi. YKB

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesindeki Yazlık Sitede Alkol Alma Kavgası Can Aldı, Sezer Soner Aktaş Site Güvenliği Tarafından Öldürüldü
Dar Gelirli Ailelere Destek Sağladığı Halk Kart’ın Haziran Ayı Tutarları, Yurttaşların Hesaplarına Yatırıldı
Mersin Büyükşehir’in Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Mersin İli Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Mersin Deniz Ticaret Odası (Mdto) Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Büyükşehir’in Düzenlediği ‘Haziran’da Ölmek Zor’ Programında Duygu Dolu Anlar Yaşandı
Mersin Büyükşehir Otobüs Ve İtfaiye Şoförleri, İleri Sürüş Teknikleri İle Mesleki Bilgisini Artırıyor
‘Sporbüs’ Dur Durak Bilmiyor: Son Adresi Değirmençay
Mersin Büyükşehir Ata Tohumu İle Türkiye’ye Rol Model Oldu, 4 Yılda 214 Üreticiye 26 Bin Kg Ata Tohumu Dağıtıldı
Büyükşehir’in Mola Evi’nde Eğlenceye Mola Yok, Mola Evi’nden Faydalanan Özel Bireyler Ve Aileleri Piknik Etkinliğinde Doyasıya Eğlendi
Turunçgillere Zarar Veren Akdeniz Meyve Sineği İle Mücadele Sürüyor