Sağlık Bakanı Koca’nın Açıklamalarının Ardından Mersin’deki Hastanelerde Kovid-19 Aşı Kuyruğu Oluştu! Aşılama Büyük Bir Hızla Devam Ederken Bugün 1 Milyonuncu Aşının Yapıldığı Müjdesi Geldi

Kent merkezindeki hastanelerde aşı için randevu alan vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Birinci ve ikinci doz aşılarını olan çok sayıda Mersinli hastanelerden memnun ayrıldı.

15 Haziran 2021 Salı, 21:01
G: 15.06.2021 - 21:06
Sağlık Bakanı Koca’nın Açıklamalarının Ardından Mersin’deki Hastanelerde Kovid-19 Aşı Kuyruğu Oluştu! Aşılama Büyük Bir Hızla Devam Ederken Bugün 1 Milyonuncu Aşının Yapıldığı Müjdesi Geldi
2021-06-15 21:01:50 -

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın twitter hesabından tüm memur ve işçilerin kovid-19 aşı randevusu alabileceklerini açıklamasının ardından bugün sabah saatlerinden başlayarak bir çok hastanede yoğunluklar oluştu. Mersin kent merkezi ve tüm ilçelerde aşısını olmak isteyen vatandaşlar hastanelere akın etti. Bakan Koca yaptığı paylaşımda müjdeli haberi duyurarak, ‘’ 1 milyon doz aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?’’ ifadelerini kullandı.
 
Mersin’deki tüm hastanelerde yoğunluk oluşturan vatandaşlar sırasıyla aşı odalarına alındı. Oluşan kuyruklarda sosyal mesafeye dikkat edilmesi uyarısı yapıldı. Akşam saatlerine kadar devam eden yoğunluğun hafiflemediği ifade edilirken 15 Haziran 2021 saat 21.00 itibariyle Mersin’de uygulanan doz sayısı 830 bin 723 olarak duyuruldu.
 
Birinci doz koronavirüs aşısını olan kişi sayısı 499 bin 256 olarak paylaşılırken ikinci doz uygulanan kişi sayısı 331 bin 467 oldu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı’dan  Bozyazı  Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu’na Ziyaret
KIR ÇİÇEKLERİ GÖZÜNÜ OLİMPİYATLARA DİKTİ!
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA İL KOORDİNASYON KURULU 2025 YILI II. DÖNEM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
“TARSUS'TA DEFİNE ARAYAN ŞAHISLAR JANDARMAYA YAKALANDI”
YEŞİLTEPELİ KADINLAR, KARAGEÇİT'TE PİKNİK YAPTI
KURS MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİN BİR ÖĞÜN YEMEKLERİ BÜYÜKŞEHİR’DEN
MERSİN İDMANYURDU'NDA NAZİLLİSPOR HAZIRLIĞI
AYSEL ÖZKAN AVRUPA İKİNCİSİ
MÜFTÜ AKÇAY'DAN TTB MECLİS BAŞKANI KAYA'YA ZİYARET
TARSUS GENÇLİK MERKEZİ'NDEN ANLAMLI DESTEK