"OYUNCULARIM SAHAYA İNAÇLARINI VE İRADELERİNİ ORTAYA KOYARAK KUMLUCA GALİBİYETİNİ ALMIŞLARDIR"

BÖLGESEL Amatör Ligi 6.Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Teknik Direktörü Reşat Zengin, Oyuncularının sahaya inançlarını ve iradelerini koyarak Kumluca Belediyespor galibiyetini aldıklarını söyledi.

28 Ekim 2024 Pazartesi, 20:31
"OYUNCULARIM SAHAYA İNAÇLARINI VE İRADELERİNİ ORTAYA KOYARAK KUMLUCA GALİBİYETİNİ ALMIŞLARDIR"
-

BÖLGESEL Amatör Ligi 6.Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Teknik Direktörü Reşat Zengin, Kumluca Belediyespor karşısında Oyuncularının sahaya inançlarını ve iradelerini koyarak Kumluca Belediyespor galibiyetini aldıklarını söyledi. 
Pazar günü saha ve taraftarlarının önünde konuk ettikleri Kumluca Belediyespor karşılaşmasında oyuncularının hırslı, istekli ve kazanma inancı ile sahada mücadele verdiğini kaydeden Tercübeli Teknik Patron Zengin, "Kumluca Belediyespor karşısında öne geçtik. Moralli başladık. Fakat maçın hakemi oyunun temposunun gerisinde kaldı. Kumluca Belediyespor'un lehine verdiği penaltıyı 45 saniye geçtikten sonra oyun devam ederken vererek oyunda eşitlik sağlandı. Attığımız ilk gol bunu telafi etti. Fakat maçın ilerleyen dakikalarında 2-1 geriye düştük. Geriye düşmemize rağmen oyuncularım oyundan düşmeyecek, istekli, arzulu ve galibiyet inancıyla mücadelelerini sürdürdü. Bu skorun altından kalkarak skoru 3-2'ye taşıdılar. Oyuncularım maça iradelerini, azimlerini mücadeleleri bizleri sevindirdi ve mutlu etmiştir.Galibiyetten dolayı oyuncularımı tek tek kutluyorum. Kumluca Belediyespor karşısında haklı bir galibiyet aldık" dedi.
"HER GEÇEN HAFTA GELİŞİYORUZ"
Teknik Direktör Reşat Zengin, takım olarak her geçen hafta üzerine koyarak geliştiklerini dile getirerek, "Kumluca Belediyespor iyi bir takım. İyi bir takımla oynadık. Oyuncularım maç içerisinde öne geçip geriye düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmadılar. Maç sonunda hak ettikleri bir galibiyetle sahadan ayrıldılar. Daha iyi olacağız. Yapılan takviyelerle ilk haftadan şuan daha iyi bir takım durumundayız. Ligin 4. Haftasında saha ve taraftarlarımızın önünde ilk galibiyetimizi aldık. Bu galibiyet oyuncularının kendilerine olan özgüveerini artıracaktır. Bu da sahaya yansıyacağının inancını taşıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ ‘3. MERSİN GENÇLİK FESTİVALİ’ TÜM GÖRKEMİYLE BAŞLADI
BAŞKAN BOLTAÇ’TAN, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
VALİ PEHLİVAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI YAYINLADI
"OYUNCULARIM SAHAYA İNAÇLARINI VE İRADELERİNİ ORTAYA KOYARAK KUMLUCA GALİBİYETİNİ ALMIŞLARDIR"
Tarsus'ta Parmağı blendere sıkıştı!
TARSUS'TA EV YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE 29 EKİM COŞKUSU
BAŞKAN SEÇER: “CUMHURİYET BİR MEDENİYET, KÜLTÜR, DEMOKRASİ VE REFAH PROJESİDİR”
TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ 1 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR!
KAYMAKAM AVCI: "29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'MIZ KUTLU OLSUN"