MSK’DAN MERSİNLİLERE CUMHURİYET BAYRAMI ARMAĞANI

CARETTALAR, MANİSA BASKET’İ 97-88 SKORLA MAĞLUP ETTİ BAŞKAN SEÇER, MSK MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEYEREK TAKIMA DESTEK VERDİ

28 Ekim 2024 Pazartesi, 06:41
MSK’DAN MERSİNLİLERE CUMHURİYET BAYRAMI ARMAĞANI
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK), Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada Manisa Basket ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Mersin büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meral Seçer’de izleyerek takıma destek verdiler.

 

Carettalara destek vermek için tribündeki yerini alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meral Seçer karşılaşmayı; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, DEM Parti Mersin İl Eş Başkanları Reşat Şen ve Bedriye Kuş, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ile beraber izledi.

 

Karşılaşma öncesinde MSK yönetimi tarafından tüm salon 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bayraklarla donatılırken, takımlar sahaya ellerinde ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun’ yazılı pankart ile çıktılar. Mücadele, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun aldığı karar doğrultusunda geçtiğimiz günlerde TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

 

MSK’dan 4 haftada 3 galibiyet

Güçlü kadrosu ile iddiasını ortaya koymaya devam eden MSK, Manisa Basket karşısında 97-88’lik skorla galibiyet alarak Süper Lig’de geçirdiği 4 haftanın ardından 3. galibiyetini elde etmeyi başararak 5. Haftaya güçlü bir adım attı.

 

Mersinli basketbol severlerin de büyük destek verdiği karşılaşmaya hızlı başlayan Carettalar, çekişmeli geçen ilk periyodu 29-28 önde tamamladı. İkinci periyotta da savunma ve hücumda üstünlüğünü sürdüren MSK ilk yarıyı 53-45 önde tamamladı.

 

İkinci yarıya taraftarlarının desteğini arkasına alarak başlayan temsilcimiz bir ara 10 sayı farkı yakaladığı 3.çeyreği, rakibinin güçlü savunmasının da etkisi ile 73-72 önde tamamladı.

Son çeyrekte oyun disiplinini bırakmadan mücadelesini sürdüren Carettalar sahadan 97-88’lik skorla ayrılarak taraftarlarına Cumhuriyet Bayramı armağanı verdi.

 

Sevim: “Biz iyi bir savunma takımıyız, daha iyi yapabilirdik”

Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Başantrenör Can Sevim, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Hücumsal olarak kolay sayı bulduğumuzu düşünüyorum, hatta bulduğumuzun çok daha fazlasını atabilirdik. Bazı geçiş hücumlarında çok kolay hatalar yaptık, basit toplar kaybettik. Bitirebileceğimiz atışları doğru şekilde bitiremedik. Daha fazla skor atabilirdik ama savunma anlamında yapmak istediğimizin bir kısmını yapsak da yeterince iyi olduğumuzu düşünmüyoruz. Bence biz bundan daha iyi bir savunma takımıyız, daha iyi yapabilirdik” sözlerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN'DE ÇIKAN YANGINDA 2 YABANCI UYRUKLU KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
SAHA EXPO 2024 FUARI TAMAMLANDI
BÜYÜKŞEHİR ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE EBEVEYNLERE YÖNELİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN ‘29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’ MESAJI
CHP TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜNDEN TARSUS’UN KIRSAL MAHALLELERİNE ZİYARET
TADER BAŞKANI ÖZSU "29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"
MSK’DAN MERSİNLİLERE CUMHURİYET BAYRAMI ARMAĞANI
ADANA'NIN KOZAN İLÇESİNDEKİ 5 ŞİDDETİNDEKİ DEPREM KORKUTTU
TTB Meclis Başkanı Kaya ve TTB Başkanı Teke CUMHURİYET BAYRAMI'nı Kutladı
İLKEM YAPI TARSUS SPOR, KAYSERİ'DEN ŞEN DÖNÜYOR