Minik Öğrenciler Anneleri İçin Şiir Okudu, Hediyeler Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Münir Özkul Kreşi’nde “Anneler Günü” dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

10 Mayıs 2022 Salı, 09:55
Minik Öğrenciler Anneleri İçin Şiir Okudu, Hediyeler Verdi
2022-05-10 09:55:21 -

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin Hal Kompleksi’nde hizmet veren Münir Özkul Kreşi’nde “Anneler Günü” dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. ‘Annelerimize Sürprizimiz Var’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler şiir okuyup dans gösterileri yaptı, hazırladıkları hediyeleri annelerine verdi.

Annelerine el emeği hediyelerini verdiler

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Münir Özkul Kreşi’nde 36-72 ay aralığında toplam 43 çocuk eğitim görüyor. Yıl boyunca özel günlerde öğretmenler eşliğinde günün anlam ve önemine uygun etkinlikler düzenlenen kreşte bu kez de Anneler Günü coşkusu yaşandı. Programda ilk olarak anneleri için hep bir ağızdan şiir okuyan minik öğrenciler daha sonra ‘Bir Tek Annem Olsun Bana Bir Şey Olmaz’ isimli şarkı ile dans gösterisi yaptı. Çocuklar ardından anneleri için tasarladıkları özel kartları hediye etti.
Çocuklar ayrıca Büyükşehir Belediyesi Tarsus Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi öğretmenlerinin yardımıyla ahşap kesim kiti kullanarak kestikleri ahşap tahtalara kalp şekli verdi. Minikler, 3 boyutlu kalem ile annelerinin adını yazdıkları kalp anahtarlıkları annelerine hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Silifke Narlıkuyu’da Sahilde Erkek C·s·di Bulundu
İSTANBUL'DA 6,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KONSERİNE KATILDI
MERSİN, ADANALIOĞLU KAVŞAĞINDA KAZA: 1 YARALI
VALİ TOROS, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADI
TARSUS KENT MERKEZİ'NDE EV YANGINI
MEZİTLİ'DE 2 KİŞİ DEREYE ATLADI
MERSİN'DE ARANAN 891 SAHIŞ YAKALANDI
VALİ TOROS, ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN SİLİFKE OSB İÇİN DESTEK İSTEDİ