MHP’li Şimşek çekiçle demir dövdü

(MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Silifke Sanayi Sitesi esnafı ziyareti sırasında, çekiçle demir dövdü.

27 Ekim 2015 Salı, 00:39
MHP’li Şimşek çekiçle demir dövdü
-

Mersin Haber- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Silifke Sanayi Sitesi esnafı ziyareti sırasında, çekiçle demir dövdü.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, 1 Kasım seçimleri için dur durak bilmiyor. Baki Şimşek Milliyetçi hareketin sanayiye yönelik politikalarını üreticilere anlatmak için saha çalışmaları kapsamında Silifke İlçesinde Organize Sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Şimşek 1 Kasım kader seçimi için destek istedi. Sanayi esnafı ziyareti sırasında Şimşek, çekiçle demir dövdü.

MHP İKTİDARINDA OSB’LER İHRACAT ÜSSÜ OLACAK

MHP iktidarında Organize Sanayi Bölgeleri’nin(OSB) ihracat üssüne döneceğini belirten Şimşek, “MHP İktidarında Sanayinin kullandığı girdilerin fiyatlarını yükselten fon ve benzeri kesintiler kaldırılacak, üreticimiz kazanacak. Mevcut OSB'lerimizdeki başarılı ve etkinlikleri geliştirici kapsamlı planlar ve programlar biran önce uygulamaya konulacaktır. OSB'lerin yatırım cazibe merkezine istihdam, üretim ve ihracat üssüne dönüştürülmesi için yeni teşvik sistemi uygulamaya konulacak ve OSB'lerde yapılacak yatırımlarda pozitif ayrımcılık gözetilecektir.” dedi.

TARIM İŞÇİLERİ DERT KÜPÜ

Baki Şimşek daha sonra tarım işçileriyle bir araya geldi. Tarım işçileri, milletvekili adayına sorunlarını aktararak, sosyal güvenceleri olmadığını, barınma sorunu yaşadıklarını, aldıkları ücretin çok düşük olmasından dolayı geçinemediklerini dile getirdi. Şimşek, işçilerin sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında partilerinin yapacağı çalışmaları anlattı.

13 YILDIR NEREDEYDİNİZ?

Şimşek, özellikle tarım işçilerin çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğunu anlatarak, şunları ifade etti: “Tarım işçilerimize bir dokunduk bin ah işittik. O kadar sorunları var ki; 13 yıldır iktidarda olan ve bugüne kadar insanların geçimini sormayan AKP’nin toplumun her kesimi olduğu gibi tarım işçilerimizi de unutmuşlar. Onlarla ilgili hiçbir destek yada ekonomik anlamda imkan sağlamamışlar. Sorunları dinledik ve en büyük sıkıntılarının hiçbir sosyal güvenleri olmadığını gördük. Kimi annenin üniversitede okuyan çocuğu için para yetiştirmek amacıyla tarlada çalıştığını gördük. Tarım işçilerimizin en büyük sorunları ise çalıştıkları bölgelerde barınma sorunları. Her biri çadırda kalıyor ve Kış ile birlikte gece ısınma sorunu yaşıyorlar. Onların bu dertlerini görmeyenler, 13 yıl sonra çıkmış asgari ücretle geçinmek zorunda kalan, ekonomik sıkıntı altında inim inim inleyen insanlarımızın maaşını iyileştireceklerini söylüyor. Siz 13 yıldır neredeydiniz. 13 yıldır bu insanlarımız ekonomik sorunlar başka olmak üzere büyük zorluklar içindelerdi.”

ÜLKENİN GELECEĞİNE OY VER

Baki Şimşek Silifke ziyaretine Türk-Eğitim Sen Silifke Temsilciği, Özel Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile devam etti. Silifke'de MHP’nin kurucularından Hasan Köygülü’yü ziyaret etti. Şimşek kıraathanelerde vatandaşlarla buluştuktan sonra Susanoğlu’nda açık hava toplantısında ülkenin geleceği için oy istedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
VALİ PEHLİVAN, AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
MERSİN ÜNİVERSİTESI İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR ERDAL BAYKAN, DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Tarsus'ta feci kaza 1 ölü, 2 yaralı
BAŞKAN BOLTAÇ: "TARSUS, GELECEKTE YILDIZI PARLAYACAK BİR KENT HALİNE GELİYOR" "
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS'A TRANVAY PROJESİ...
VALİ PEHLİVAN: "AHİLİK HAFTASI KUTLU OLSUN"
CHP GENEL MERKEZİ'NDEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ÖNEMLİ ZİYARET
İLK DEFA 3 YILLIK TARIMDA DESTEKLEME PAKETİ AÇIKLANDI, YENİ BAHÇE TESİSLERİNE DİKKAT
Başkan Seçer Tarsus TSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı ve Müşterek Komite Toplantısı’na Katıldı
MESKİ, ÖĞRENCİLERİ SU TASARRUFU HAKKINDA BİLGİLENDİRİYOR