Meski, Mersin’de Adım Atılmadık Mahalle Bırakmıyor, Vatandaşların Talepleri Can Kulağıyla Dinleniyor

MESKİ, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit ederek, Mersin’in kronikleşmiş sorunlarını istikrarlı bir şekilde çözmeye devam ediyor.

13 Haziran 2024 Perşembe, 12:32
Meski, Mersin’de Adım Atılmadık Mahalle Bırakmıyor, Vatandaşların Talepleri Can Kulağıyla Dinleniyor
-

2019 yılı Ekim ayından bu yana gerçekleştirdiği 1300’ün üzerinde mahalle ziyaretinde vatandaşların istek ve taleplerini yerinde tespit eden MESKİ, sorunları derhal çözüme kavuşturacak çalışmaları hayata geçiriyor. Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde her yaştan insanın sorunlarını can kulağıyla dinleyen MESKİ, vatandaşların takdirini toplamayı başarıyor.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, 2019 yılı Ekim ayından itibaren ayak basılmadık mahalle bırakmadı. Vatandaşların taleplerini samimiyetle dinleyen MESKİ personeli, ulaştığı ve hizmet götürdüğü vatandaşların takdirini toplamayı da başarıyor.
 
MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin’deki tüm vatandaşların hayatına dokunan vizyon sahibi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kaliteli yatırımlarına soluksuz devam ediyor. Vatandaşların sorunlarına kalıcı çözümler üreten MESKİ, aynı zamanda Mersin’de adım atılmadık mahalle, gezilmedik hane bırakmıyor. 2019 yılı Ekim ayından bu güne kadar 1300’ün üzerinde mahalle ziyareti gerçekleştiren MESKİ, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.
 
MESKİ, Mersin’in en kırsal noktasına kadar tüm vatandaşları yerinde dinliyor
 
Sosyal bir hizmet anlayışını benimseyen MESKİ, vatandaşlara kaliteli hizmetler ulaştırmak ve vatandaşların sıkıntılarına hızlıca çözüm bulmak adına önemli çalışmalara imza atıyor. MESKİ, şehir merkezinden en kırsal noktaya kadar sorumluluk alanındaki mahallelerin tamamına hizmet götürüyor. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen MESKİ, varsa sıkıntıları ve eksiklikleri yerinde tespit ediyor ve sorunları ilgili birime hızlıca aktarıyor.
 
Yıldırım: “Memnuniyetle ve sevgiyle görevimizi yapmaya devam edeceğiz”
 
MESKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü çalışanı Gülşen Yıldırım, alan çalışması yaparak, vatandaşlarla bire bir görüştüğünü belirterek; “Mersin’in 806 mahallesi var. Bu mahallelerin 506 tanesi kırsal kesim, 300 tanesi de merkez mahallesi olmak üzere. 2019’da göreve başladığımdan bu tarafa 1300 mahalle ziyareti gerçekleştirdim. Bu ziyaretlerim daha çok kırsal kesim ziyaretleriydi. Mahalle muhtarlarımla, köy kahvelerindeki mahalle sakinleriyle, ev ziyaretleri gerçekleştirdiğim kadınlarla, sokak arasında oynadığım çocuklarla sohbet edip, mahallenin sıkıntısını dinleyip, bunları gereken yerlere raporladım. Büyükşehir’le ilgili olan kısımları ise gerek TEKSİN üzerinden gerekse de daire başkanlıklarımı arayarak bildirdim. Adana’dan Antalya sınırına kadar MESKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü olarak gitmediğimiz mahalle ve köy kalmadı. Bundan sonra da memnuniyetle ve sevgiyle görevimizi yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’de Havalar Daha da Sıcak Olacak, Nem Oranları Yüzde 90’ları Bulacak! İşte 5 Günlük Hava Durumu
Mersin’in Mut İlçesinde Çıkan Orman Yangını Ekiplerin Hızlı ve Zamanında Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı
Mersin Erdemli Karayakup Mahallesindeki Ormanlık Alana Dökülen Çöpler Erdemli Belediyesi Ekiplerince Toplandı
Mersin Büyükşehir Ekipleri, ‘Yeşil Gelecek’ İçin Klaıpeda Da Buluştu
Mersin’in Tarsus İlçesinde Bulunan Doğa Parkı 9 Günlük Bayram Tatilinde De Binlerce Kişinin Uğrak Noktası Oldu
Mersin Büyükşehir İtfaiyesi Teknolojik Yenilenmesini Tamamladı, İtfaiye’den Yangınların Sebepleri Ve Önlemek İçin Yapılması Gereken Uyarılar…
Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinden Tarsus Şelalesi Ve Berdan Barajı Mesire Alanında Kapsamlı Temizlik Çalışması
Başkan Seçer, Bayram Dolayısıyla Erdemli Halkıyla Bir Araya Geldi; “Büyükşehir, Bayram Seyran Demeden İşinin Başında”
‘Demokratik Yerel Yönetişimin Geliştirilmesi İçin Sivil Katılımın Güçlendirilmesi Projesi’ Kapsamında Undp Ekibi Mersin’de Ağırlandı
Üretemez Duruma Gelen Kayaönü Üreticilerinin Kaderi Büyükşehir’le Değişti, Mut’un Kayaönü Mahallesi’nin Sulama Sorunu Sona Erdi