Mersin'den milli destek

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, A Milli Futbol Takımımızın İzlanda karşısında aldığı galibiyetle 2016 Avrupa Şampiyonası’na direk katılma hakkı elde etmesinin ardından tebrik mesajı yayınladı.

16 Ekim 2015 Cuma, 14:44
Mersin'den milli destek
-

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, A Milli Futbol Takımımızın İzlanda karşısında aldığı galibiyetle 2016 Avrupa Şampiyonası’na direk katılma hakkı elde etmesinin ardından tebrik mesajı yayınladı.

Erdem,yayımladığı mesajında Futbol’un mucizeler oyunu olduğuna dikkat çekerek, “Milli takımımız grup maçlarına başladığında ve ilk 5 maçta aldığı sonuçlara baktığımızda bırakın Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi Play-Off bile hayaldi. Ancak inanmak başarısının yarısıdır. Fatih Terim hocamız ve futbolcularımız inandılar ve bugün haklı olarak büyük başarının mimarı oldular. Çok acı günler yaşadığımız bu günlerde yüreklerimize bir nebze de olsa su serperek, anlık da olsa acılarımızı unutturdular. Bize bu tarifsiz sevinci yaşatan başta Futbol Federasyonumuz olmak üzere, başarıda zerre kadar payı olan herkese teşekkür ediyor, kutluyorum” dedi.

İNANIRSAK BAŞARIRIZ

Mersin İdmanyurdu’nun da lige kötü başladığını hatırlatan Erdem, “Milli Takımımız aslında kulübümüz ve camiamız için büyük bir örnek olmalı. Çünkü her ne kadar kötü bir başlangıç yapsanız da inanırsanız başarıya ulaşırsınız. Ligde arzu ettiğimiz yerde olmayabiliriz. Ancak inanırsak başaracağımızdan hiçbir şüphem yok. Ben bu bağlamda karakterlerine ve başarıya inanan Mersin İdmanyurdu teknik heyetinden futbolcusuna, taraftarından basınına kadar herkesi kenetlenmeye davet ediyorum. Trabzonspor karşısında alacağımız bir galibiyet ile özgüvenimizi yeniden kazanıp çıkış yakalayacağımızdan hiçbir şüphem yok. Milli Takım örneğinde olduğu gibi inanan başaracaktır” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
TARSUS İDMANYURDU, KAMPA GİRDİ
MERSİN'DE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GAZİ POLİS MEMURU HALİL ARI VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
38. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI
MERSİN POLİSİ HIZ KESMİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MUT’TA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA  İMZA ATIYOR
MERSİN'DE İŞYERİ YANGINI
REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNDE BULUŞALIM
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA 'DOKTOR SUNUMLARI' İLE FARKINDALIK YARATTI