Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği “Kent Orkestrası Yaz Konserleri”, Yemişkumu ve Kocahasanlı sahilinde halkla buluştu. Yüzlerce tatilcinin keyifli zaman geçirmesini sağlayan konserler, yaz boyunca devam edecek.

11 Temmuz 2019 Perşembe, 12:32
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor
2019-07-11 12:32:00 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Kent Orkestrası Yaz Konserleri”, dalga sesleri eşliğinde müzik keyfi yaşatıyor. Kızkalesi ve Susanoğlu’nun ardından Yemişkumu ve Kocahasanlı sahilinde devam eden konserler, yaz boyunca dinleyicileri müziğe doyuracak.
Büyükşehir Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ve personeliyle gerçekleştirdiği etkinlikte, son olarak Yemişkumu ve Kocahasanlı’da tatil yapan vatandaşlar için konser verildi. Düzenlenen konserde tatilciler doyasıya eğlendi. Kent Orkestrası solistlerinin seslendirdiği parçalara danslarıyla eşlik eden vatandaşlar, plajda renkli görüntüler oluşturdu.
7’den 70’e herkes sahillerde
Etkinliklerle Mersinliler’in kültür ve sanat faaliyetleriyle buluşması hedefleniyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği bir önemin göstergesi olarak düzenlenen konserler kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Kent Orkestrası ve solistleri sahne alıyor.
Denize karşı seslendirilen şarkılara eşlik eden tatilciler, birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söylüyor. Büyükşehir Belediyesi sayesinde eğlenceli bir yaz akşamı geçiren tatilciler, alkışlar ve ıslıklar ile şarkılara eşlik ediyor. 7’den 70’e herkes sahillerdeki halk konserlerinin tadını çıkarıyor.
Konserler hız kesmeden devam edecek
Bir turizm kenti olan Mersin’de, yaz sezonu boyunca her Cuma ve Cumartesi akşamı Kızkalesi, Susanoğlu, Yemişkumu ve Kocahasanlı sahil bandında konserler gerçekleşecek. “Kent Orkestrası Yaz Konserleri” kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve solistleri tarafından, 12 Temmuz’da Susanoğlu, 13 Temmuz’da Kızkalesi, 19 Temmuz’da Yemişkumu, 20 Temmuz’da Kocahasanlı, 26 Temmuz’da Kızkalesi ve 27 Temmuz’da da Susanoğlu’nda konser verilecek.
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Serkan GSM Açıldı
BAŞKAN ALDEMİR, MEZİTLİ DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
MERSİN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ EKİCİ'DEN MTSO BAŞKANI ÇAKIR'A ZİYARET
TARSUS'TA ÖĞRENCİLERE “SINAV KAYGISI ve SINAV STRESİ İLE BAŞA ÇIKMA ” SEMİNERİ
KAYMAKAM AKYÜZ, BİNBAŞI GÜLER, MÜDÜR ANTEPLİOĞLU’NDAN, OKUL ZİYARETİ
KARAGÖZ İLE HACIVAT ÇAMALAN'DA ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU
VALİ TOROS'A, BAŞKAN ŞAHİN İLE VALİ ÇEBER'DEN "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ
Sürekli Aynı Konular Yüzünden Tartışmak Neden Bitmez?
FIJET EKİBİNDEN TARSUS’A, TURİZM ROTASI TURU
GOLDEN APPLE TARSUS’A VERİLDİ