Mersin'de Öğretim Üyesi Evinde Ölü Bulundu

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi evinde ölü bulundu.

09 Ekim 2018 Salı, 14:01
G: 09.10.2018 - 14:11
Mersin'de Öğretim Üyesi Evinde Ölü Bulundu
2018-10-09 14:01:37 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin'de evinde ölü olarak bulunan Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Beril Dönmez (37) için fakülte önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Yaşar, Prof. Dr. Ali Kaya, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Birdir, Genel Sekreter Vedat Güngör, dekanlar, öğretim görevlileri ve öğrenciler ile aile yakınları katıldı.
Törende açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Birdir, "Ailesi, fakültemiz, üniversitemiz ve turizm akademik camiası için çok büyük bir kayıp. Bugün bir vedamız var. Bir kardeşimizi, çocuğumuzu, bir ferdimizi kaybettik. Ama fakültemizin her köşesinde, her anımızda bizimle olmaya devam edecek. Başta ailesi olmak üzere hepimize sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.
Turizm Fakültesi öğrencileri adına söz alan 4. sınıf öğrencisi Pelin Ergin, Dr. Öğr. Üyesi Beril Dönmez'in öğrenciler için bir akademik personelden çok daha fazlası olduğunu, kendilerine her an her koşulda destek verdiğini ve asla unutulmayacağı söyledi.
Burada duaların okunmasının ardından Dönmez'in cenazesi defnedilmek üzere ailesinin yaşadığı Antalya'ya gönderildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Mersin'de Öğretim Üyesi Evinde Ölü Bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN SICAK ASFALT ATAĞI
SİLİFKE'DE, KARŞIYAKA HAZIRLIĞI
HUZURKENTLİ GÜREŞÇİ SALİM SARIPINAR TÜRKİYE 3.'SÜ...
MERSİN BÜYÜKŞEHİR MOLA EVLERİ AİLELERE NEFES ALDIRIYOR
MERSİNLİLER SESİNİ, BÜYÜKŞEHİR’İN İLETİŞİM MERKEZİ TEKSİN İLE DUYURUYOR
BAŞKAN ALDEMİR'DEN, AFAD BAŞKANI PEHLİVAN'A ZİYARET
METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU’NDAN, MÜDÜR ŞAHİN'E POLİS HAFTASI ZİYARETİ
Müftü Akçay, Şehit Cengiz Topel Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Buluştu
TARSUS'TA "ÇOCUK KORTEJİ" VE "ÇOCUK FESTİVALİ" HAZIRLIĞI