Mersin’de Motosikletlere Yönelik Sıkı Denetim

Mersin Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla geniş çaplı denetimler gerçekleştirdi.

14 Ekim 2024 Pazartesi, 10:06
Mersin’de Motosikletlere Yönelik Sıkı Denetim
2024-10-14 10:06:45 -

Mersin Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla geniş çaplı denetimler gerçekleştirdi.
Özellikle motosikletlerin denetlendiği çalışmada çok sayıda araç ve şahıs kontrol edildi, önemli bulgulara ulaşıldı. Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde 16 farklı noktada 67 ekip ve 148 personelle gerçekleştirdikleri denetimlerde, 842 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaptı. Denetimlerde 637 motosiklet kontrol edilerek 3 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Eksiklikleri bulunan 6 motosiklet trafikten men edilirken, sürücülere toplamda 107.356 TL idari para cezası uygulandı.
Ayrıca bir şahıstan ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, uygulama noktasından dur ihtarına uymayarak kaçan bir motosiklet sürücüsü yakalanarak cezai işlem uygulandı. Denetimlerin, şehirde huzur ve güvenin sağlanmasına katkı sunmaya devam edeceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersinlilerin Mayıs Ayındaki Tercihleri
Mersin'de Veteriner Hekimlere Özel Eğitim Toplantısı
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘KENT VE DENİZ KONFERANSI’NA KATILDI
TÜBİTAK BÖLGE YARISMASI MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NDE YAPILDI
Mersin Valisi Atilla Toros’tan Başkan Ali Boltaç’a Ziyaret
7.ULUSLARARASI TOUR OF MERSİN’İN EN ZORLU ETABI BAŞARIYLA TAMAMLANDI
AŞIK VEYSEL, TADEKA’DA ANILDI
ÇOK SEVDİĞİ POLİS AMCALARI SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ YAPTI
YUNUS EMRE KARADAŞ’IN İSMİ KÜTÜPHANE’DE YAŞATILACAK
PİRİ REİS CADDESİ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR’LE YEPYENİ GÖRÜNÜME KAVUŞTU