Mersin'de Görenleri Şaşırtan Görüntü! Çamlıyayla İlçesi Kadıncık Vadisi Nerede, Nasıl Gidilir?

İşte o fotoğraf...

24 Kasım 2018 Cumartesi, 18:58
G: 24.11.2018 - 23:41
Mersin'de Görenleri Şaşırtan Görüntü! Çamlıyayla İlçesi Kadıncık Vadisi Nerede, Nasıl Gidilir?
2018-11-24 18:58:09 -

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde çekilen fotoğraf gören herkesi şaşırtıyor. Kesilmiş ağaç kökünün içinden yeniden filizlenen ve bu şekilde büyüyen başka bir ağacın göründüğü fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.
Doğal güzellikleriyle Mersin’in en yüksek ve dağlık ilçelerinden birisi olan Çamlıyayla ilgi çekmeye devam ediyor. İlçeye bağlı Kadıncık Vadisi’nde çekilen bir fotoğraf ise görenlerin hem ilgisini çekiyor hem de şaşırtıyor. Vadide bulunan ve daha önceden kesildiği anlaşılan bir çam ağacına ait eski kökün tam ortasından çıkan yeni ağaç, görenlere umut aşılıyor. Ağaca ait fotoğraf bugün Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşıma bu görsel de eklenerek; ‘’ Hayat bazen bitti sanıldığı yerden başlar. Çamlıyayla-Kadıncık vadisi’’ yorumu eklendi. (MersinHaber.com)
KADINCIK VADİSİ NEREDE?
Çamlıyayla İlçesine 10 km mesafede yer alan Fakılar Köyünden inilen vadide sedir, karaçam, meşe, gürgen ağaçları yoğundur. Parkur içerisinde güneye inildikçe Kadıncık-1 Barajı ve gölünün muhteşem manzarası ile karşılaşılır. Doğal güzellikler içerisindeki vadide yürüyüş Fakılar köyü, Papazın Bahçesi ve mesire alanı, Çinli Dere, Tanzıt ve tescilli-koruma altındaki Ana Ardıç'tan Çamlıyayla'ya dönülerek tamamlanır.
 
Mersin Çamlıyayla İlçesi Kadıncık Vadisi Nerede, Nasıl Gidilir?
Mersin Çamlıyayla İlçesi Kadıncık Vadisi Nerede, Nasıl Gidilir?

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda Acil Durum Tatbikatı
JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU
“JANDARMADAN KAÇAK SİGARA OPERASYONU”
TARSUS’TA EMEKLİ EVİ HİZMETE AÇILDI
TÜRK YILDIZLARI, MERSİN SEMALARINA İLK İMZAYI PROVA UÇUŞUYLA ATTI
GÜLNAR’DA ULAŞIM BÜYÜKŞEHİR İLE RAHATLIYOR
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ MERSİNLİ ÖĞRENCİLERİN YENİ GÖZDESİ
MERSİN'DE "EBELİK NORMAL DOĞUM BİLGİ VE BECERİ ARTIRMA VE AFETE HAZIR OLUŞLUK’’ KONULU EĞİTİM VERİLDİ
BAŞKAN KARA :"BİR YILLIK HİZMET, GELECEK İÇİN NET HEDEFLER"
Tarsus Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi'nden "Türkiye Yüzyılı" Konseri