Mersin Tarsus Gençlik Kampı Sezonu Açtı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Tarsus Gençlik Kampı’nın ikinci sezonu başladı. Gençlerin birlikte hem eğlenip, hem de çeşitli aktiviteleri gerçekleştirmesine olanak sağlayan kamp, bu yaz da yüzlerce genci bir araya getiriyor.

22 Temmuz 2016 Cuma, 16:43
Mersin Tarsus Gençlik Kampı Sezonu Açtı
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Tarsus Gençlik Kampı’nın ikinci sezonu başladı. Gençlerin birlikte hem eğlenip, hem de çeşitli aktiviteleri gerçekleştirmesine olanak sağlayan kamp, bu yaz da yüzlerce genci bir araya getiriyor.
 
Her yaş gurubundan genç ve çocuklar, altı gün boyunca Tarsus Doğa Gençlik Kampı’nda kalarak, doğa, spor ve takım ruhunu eğlenceli bir şekilde öğreniyor.
 
40 kişilik gruplar halinde gençlerin yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmeleri sağlanan kampta, gençlere uzman eğitmenler eşlik ediyor. 
 
Altı gün boyunca doğa ile iç içe tatil yapan gençler güne sabah sporuyla başlıyor. Hep beraber yapılan kahvaltının ardından kamp programı dahilinde drama, eğlenceli oyunlar ve çeşitli eğitim çalışmaları gerçekleşerek, gençler vakitlerini en etkili şekilde değerlendiriyor.
 
Badminton, futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi gibi alanlara sahip olan kampta, gençlere spor bilinci de aşılanıyor. Ulaşım, konaklama ve yiyecek ihtiyaçlarının Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığı Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen gezilerle, gençlere Mersin’i daha yakından tanıma olanağı veriliyor.
 
7 dönem sürecek ve 27 Ağustos’ta sona erecek olan kampın son dönemine engelli öğrenciler de katılacak.  
 
Bu Kamp Gençlerin Kardeşlik Ruhunu Pekiştiriyor
 
Tarsus Gençlik Kampı’nda gençlerin, eğlenceli bir şekilde, üretken bir atmosfer içerisinde bireysel becerilerinin, ilgi alanlarının keşfedilmesi ve gençlerin bu alanlara yönlendirilmesi hedefleniyor. Eğlenceyi ve disiplini birlikte yaşatarak daha planlı olmalarının sağlandığı kampta gençler, takım çalışmaları ile birlikte paylaşma ve dostluk duygularını geliştirerek kardeşlik ruhunu pekiştiriyor.
 
Gençler Kamptan  Memnun
 
Gençlik Kampı’nda eğlenceli ve eğitici zaman geçiren gençler, kampa katıldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken, kamp atmosferinin kendilerine çok şey kattığını söylediler. Yeni arkadaşlar tanıyarak, zamanlarını en verimli şekilde geçirdiklerini anlatan gençler, daha önce böyle bir olanağa sahip olmadıklarını, bu imkanları kendilerine tanıdıkları için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASINDA YARALANAN GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ
BOŞANMASINI ARABASINI SÜSLEYİP, ŞEHİR TURU ATARAK KUTLADI
KKTC BAŞKONSOLOSU EZEL, MTSO'YU ZİYARET ETTİ
TADEKA’DA “YEDİ KATLI ŞEHİR TARSUS” BELGESEL GÖSTERİMİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GELENEKSEL 31. AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMA TÖRENİ’NE KATILIM SAĞLADI
MERSİN'DE POLİS'İNDEN MOTORSİKLETLERE GECE ŞOK DENETİM
MERSİN'DE KAZA: 1 YARALI
MERSİN'DE KOORDİNASYON TOPLANTISI
BAŞKAN GÜNKUT: "KULÜBÜN ELEKTRİK, SU VE DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZDÜK"
KADINLAR TARSUS BELEDİYESİ İLE GÜÇLENİYOR