MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL YAPIM EKİBİ 50.YIL MAHALLESİ’NDE ÇALIŞIYOR

KENTİN İŞLEK CADDELERİNDEN 20. CADDE’DE YOL YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR 11. CADDE İLE 13. CADDE ARASINDAKİ 1000 METRELİK YOL YENİLENİYOR

14 Eylül 2024 Cumartesi, 12:17
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL YAPIM EKİBİ 50.YIL MAHALLESİ’NDE ÇALIŞIYOR
2024-09-14 12:17:08 -

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kent genelinde program dahilinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen çalışma bölgelerinin yanı sıra muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren yol asfalt ekipleri kısa sürede yolları yeni görünümüne kavuşturuyor. Ekiplerin bir çalışma noktası da Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi 20. Cadde oldu.

 

Araç geçişinin çok yoğun olduğu, 2,5 ve 3. Çevre Yolu’nu birbirine 11. Cadde ile 13. Cadde arasındaki kalan kısımda toplamda geliş gidiş olmak üzere 500 metre uzunluğundaki duble yolda çalışma yürüten ekipler deforme olan asfaltı yenileyerek kısa sürede yolu Mersinlilerin kullanımına açacak.

 

Ergün: “Memnuniyetle çalışıp yeni yollar açmaya devam edeceğiz”

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğü’nde asfalt şefi olarak görev yapan Uğurcan Ergün, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi 20. Cadde’deyiz. 11. Cadde ile 13. Cadde arasındaki kalan kısmında asfalt yenileme çalışmaları yapmaktayız. Toplamda geliş gidiş olmak üzere 500 metre uzunluğundaki duble yol ağımızda Pazartesi gün itibariyle çalışmaya başladık. En kısa sürede tamamlayıp Mersin halkının kullanımına açacağız” dedi.

 

Ergün, mevcut asfaltta meydana gelen deformasyonlar sonucunda asfalt yenileme ihtiyacı duyduklarını sözlerine ekleyerek, “Mersin’de birçok lokasyonda olduğu gibi 50. Yıl Mahallesi’nde de çalışmalarımız devam etmektedir. Yol yenileme çalışmaları kapsamında hız kesmeden Sayın Başkanımızın da dediği gibi memnuniyetle çalışıp yeni yollar açmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Minik Yüreklerden Polislerimize Sımsıcak Bir Sürpriz
Düzeltme
VALİ TOROS, BAŞSAVCI ORHAN, BAŞKAN BOLTAÇ VE REKTÖR ÖZEN'E İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
7. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET TURU’NUN 2. ETABINDA SPORCULAR, 125 KİLOMETREYİ PEDALLADI
VALİ TOROS, TARSUS'TA İNCELEMELERDE BULUNDU
METEOROLOJİ 'DEN ZİRAİ DON UYARISI
Mersin'e Bahar Gelirken, Kış Geri Döndü
TARSUSLU ÖĞRENCİLER ÇÖMLEK SANATINI ÖĞRENDİ
MHP'Lİ BAŞKAN AKIN'DAN, EMNİYET AMİRİ AZBAY'A POLİS HAFTASI ZİYARETİ
Tarsus'ta boş durumdaki tavuk üretim çiftliğinde yangın