MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR, YENİŞEHİR İSMET İNÖNÜ BULVARI BÜYÜKŞEHİR’LE KONFORLU BİR YAPIYA KAVUŞTU

12 Ekim 2024 Cumartesi, 13:26
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri; kentin ana yollarının yanı sıra, iyileştirilmesi gereken ara ve bağlantı yollarında da çalışmalar yürüterek yol ağı kalitesini artırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi ile Fuat Morel Mahallesi sınırları içerisinde yer alan İsmet İnönü Bulvarı’nda, yol ve asfalt çalışmalarını tamamladı.

 

Şehir Hastanesi, Otogar, H. Okan Merzeci Bulvarı, Üniversite Caddesi ve 13. Cadde gibi birçok önemli lokasyona bağlantının olduğu 2787 Sokak ile 3.Çevre Yolu arasında kalan 600 metrelik yolda yapılan çalışmada ekipler, asfalt serimini gerçekleştirdi.

 

Çalışmalar kapsamında ekipler,  mevcut deforme olan asfaltı komple kaldırarak faaliyetlerine başladı.  Alt temel hazırlıklarının tamamlanmasının ardından, binder ve aşınma çalışması yapılarak asfalt serimi gerçekleştirildi. Ekipler aynı zamanda, kullanım ömrünü tamamlayan ve özellikle motorlu ve bisikletliler için sıkıntı yaratan yağmur suyu ızgaralarını da revize etti. Sorunlu olduğu tespit edilen kısımlarda eski ızgaraların yerine, döküm ızgaralar yerleştirildi.

 

Yenişehir ilçesinde farklı noktalarda sürdürdüğü yol yenileme ve asfalt çalışmalarını etaplar halinde sürdüren ve Stadyum Kavşağı’ndan itibaren 3 bin metrelik duble yol çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, son olarak da yolun kalan 600 metrelik kısmını da asfaltladı. Eski halinden eser kalmayan ve modern bir yapıya ulaştırılan bulvardaki çalışmalar tamamlanarak, vatandaşın hizmetine sunuldu.

 

Genç: “Şehrimizi daha kaliteli bir yol ağına kavuşturuyoruz”

 

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan İnşaat Mühendisi Süleyman Tufan Genç, Yenişehir ilçesinde 50. Yıl Mahallesi ile Fuat Morel Mahallesi arasında kalan İsmet İnönü Bulvarı’nda asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti. 3 aşamalı bir çalışma yaptıklarını kaydeden Genç, “Bu kapsamda 600 metrelik duble yeni yol çalışmamızı da tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Merkezin yanı sıra, kırsaldaki vatandaşlarımızın ulaşım, nakliyat ve lojistiklerine de oldukça önem veriyoruz. Hem yeni yol açma, hem de deforme olan yollarda yenileme projelerimizle, şehrimizi daha kaliteli bir yol ağına kavuşturuyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI’NDAN TARSUS’TA KALDIRIM İŞGALİ KONUSUNDA DENETİM
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
“İhracatçımıza Sahip Çıkılmalı”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR ‘DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ’NÜ KUTLADI
MERSİN'DE AĞAÇLIK ALANDA ÇIKAN YANGINA, BETON MİKSERİ MÜDAHALE ETTİ
BAŞKAN BOLTAÇ 'SERHAN ASKER İLE GÖRKEMLİ HATIRALAR' PROGRAMINA KONUK OLACAK
MERSİN SAL'DA BUGÜN 4 KARŞILAŞMA OYNANACAK
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU, 24. SANAT SEZONU’NU ‘KUŞ ÖPÜCÜĞÜ’ İLE AÇTI
BAŞKAN BOLTAÇ "KIZ ÇOCUKLARI ÖZGÜRCE HAYALLERİNE KAVUŞMALI""
"İç ve dış Piyasa da şartlar çok ağırlaştı.”