Mersin Büyükşehir'den, Küçük Ömer'e Yardım Eli

''Çocuğumu gözlerimin önünde kaybetmek istemiyorum'' diye yalvaran annenin çığlığı, duyuldu.

26 Ağustos 2019 Pazartesi, 14:23
Mersin Büyükşehir'den, Küçük Ömer'e Yardım Eli
2019-08-26 14:23:44 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Şahin Mahallesinde yaşayan küçük Ömer'e Mersin Büyükşehir Belediyesinden yardım eli uzatacak.
Henüz 8 aylıkken geçirdiği sağlık sorunları yüzünden yatağa bağımlı halde yaşayan 2.5 yaşında ki Ömer Kayğı'nın sağlığına kavuşması için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in talimatları doğrultusunda hasta çocuk ve ailesi ikamet adreslerinde ziyaret edildi.
Büyükşehir, Çamlıyayla-Tarsus Koordinasyon Başkanı Ali Boltaç 'ın evde ziyaret ettiği Ömer için , belediyelerin üzerilerine ne düşüyorsa yapacağı öğrenildi.
Epilepsi, Bronköpnomoni, Hipertrofik kardiyomiyopati, metabolik bozuntu ve Hipotoni şüphesi ile tedavi altına olan ufak Ömer için seferber olunurken, minik Ömer alınacak randevu sonrası Ankara'ya götürülecek.
Çocuğun annesi Zekiye Kayğı ile görüşüldükten sonra tedavi süreci ve nasıl hareket edileceği konusunda kısa toplantı gerçekleştiren Boltaç aldıkları ortak karara göre hareket edeceklerini ifade ettiler.
Gördükleri manzara karşısında duygusallık yaşadığını ifade eden Koordinasyon Başkanı Ali Boltaç ise annemizin çığlığını duyduktan sonra üzerime ne görev düşüyorsa yapmaya karar verdik diye konuştu.
Boltaç ''Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer beyin'de talimatları doğrultusunda gereken neyse yağacağız. Ömer'in bağlı olduğu cihaz ile ilgili elektrik sorunu olduğunu öğrendik, ekiplerimizi ailenin ikamet adresine sevk edeceğiz ve sorunu çözmeye çalışacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, hastamızın Ankara'ya sevki sonrasında tüm sorumlulukları bize ait olacak, Hacettepe Üniversitesi randevu noktasında sıkıntılı bir yer olduğunu öğrendik, ancak başkanımız gerekli randevuyu bizzat kendileri alacaklar. Ayrıca Ömer hastaneye gider gitmez yaşam sürdüğü odasında da değişiklikler yapacağız. Artık annemizin göz yaşlarını sileceğiz''şeklinde konuştu.
Ne kadar teşekkür etsek azdır diyen anne, sağ olsun ekipler evimize kadar gelip ilgilendiler. Allah bize yardımcı olan herkesin bahtını açık etsin.Allah razı olsun''dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
DUDU İREM TOROS, ÖĞRENCİLERİ VALİLİK KONUTU’NDA AĞIRLADI
BAŞKAN SEÇER, ÇOCUK BAYRAMI’NDA ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİNİ AĞIRLADI
ERDEMLİLİ ÇOCUKLAR ŞENLİKTE BULUŞTU
Başkan Yıldız: Gündemimiz Depreme Hazırlık Olmalı
REDES BÖLGE TOPLANTISI ADANA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAKAN YERLİKAYA "DEPREMİ YAŞAYAN HERKESE GEÇMİŞ OLSUN"
VALİ TOROS İLE EŞİ DUDU İREM TOROS, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILDI
TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN GEÇİCİ ÖĞRETİCİ ALIMI SINAVI
MİNİK MİSAFİR, JANDARMA KOLTUĞUNDA
ÇAMLIYAYLA'DA 23 NİSAN COŞKUSU