"HAKEM KONUSUNDA HAKSIZLIKLARA MARUZ KALIYORUZ"

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Teknik Direktörü Reşat Zengin, ligin ilk iki maçında hakem konusunda haksızlığa uğradıklarını söyledi.

17 Ekim 2024 Perşembe, 21:43
"HAKEM KONUSUNDA HAKSIZLIKLARA MARUZ KALIYORUZ"
-

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Teknik Direktörü Reşat Zengin, ligin ilk iki maçında hakem konusunda haksızlığa uğradıklarını söyledi.
Sezonun ilk maçı ile Keçiborlu Belediyespor karşılaşmalarında hakem tarafından penaltı konusunda ve oyuncularına yapılan fiili ve sözlü hareketlerde görmezlikten gelindiği konusunda muzdarip olduklarını dile getiren Teknik Patron Zengin, şunları dile getirdi:
"Keçiborlu Belediye Spor deplasmanına puan ve puanlar için gittik. Oyunun büyük bölümünde maç kafa kafaya gitti. İlk yarının son dakikalarında şanssız bir golle geriye düştük. Sonrasında oyunun akışı içerisinde toparlandık, oyuna hakimiyetimizi kurduk. Rakibimize zor anlarda yaşattık. Pozisyonun birinde oyuncumuz kırmızı kart görünce 10 kişi kaldık. Son 20 dakika 10 kişiye oynadık. Alınan sonuçtan değil ama oyuncularının Ortaya konulan performanstan, mücadeleden memnunuz. Rakibimiz skoru koruma ve soğutma adına sahada bir takım eylemleriyle karşılaştık. Hakem bunlara göz yumdu. Penaltı konusunda talihsizlik yaşıyoruz. Geçen hafta da yaşadığımız talihsizliği Burada da Yaşadık. Bir penaltı kazanmamıza rağmen diğer pozisyonda maalesef hakem bunu görmemezlikten geldi. Rakip oyuncuların oyuncularımıza yapmış oldukları sözlü ve fiili hareketleri duymamazlıktan gelindi. Bu konulardan şikayetçiyiz ve muzdaribiz. Önümüzdeki haftalarda lehimize olan penaltı pozisyonlarında hak edilen kararların verileceği konusunda bir Umudumuz var. Keçiborlu deplasmanından puan ve puanlar çıkartabilirdik. Olumsuzluklardan dolayı hak etmediğimiz bir sonuçla Haftayı kapattık. Ekip olarak üzgünüz."dedi
OYUNCULARIM ÇOK İYİ NİYETLI
Geride kalan 2 haftaya baktıklarında oyuncularının hem saha içinde hem de saha dışında tutum ve davranışlarının takım olma yönünde önemli gelişmeler gördüğün ifade eden Teknik direktör Reşat Zengin şunları söyledi: "Oyuncuların gerçekten çok iyi niyetliler. Çok çalışmaktalar ve çok mücadele vermektedirler. Onların performanslarından memnunum. Sizlerin aracılığıyla onlara teşekkür ediyorum. Onları çok seviyorum. Çok güzel günler yakında diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
2 EYLÜL HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR
Ligin ilk iki maçından mağlup ayrılan Tarsus idmanyurdu'nda hafta sonu konuk edilecek olan 2 Eylül maçında hazırlıkları devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
OTOYOLDA TIR YANGINI
Yavru köpekler alevlerden kurtarıldı
MERSİN'DE 3 AYRI BÖLGEDE ORMAN YANGINI
MERSİN'DE 3 AYRI BÖLGEDE ORMAN YANGINI
"HAKEM KONUSUNDA HAKSIZLIKLARA MARUZ KALIYORUZ"
TSO, GENÇ GİRİŞİMCİLERİ AĞIRLADI
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
"EN İYİ NARKOTİK.POLISİ ANNE" PROJESİ
Mersin Tarsus’ta Kuşaklar Boyu Zeytinyağı Üretimi
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU 'NDAN MUHTAR NACİ GÜLLÜ'YE ZİYARET