Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu, "Cumhur İttifakı, Bu Ülkenin Sigortasıdır"

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, Tabiye ve Adnanmenderes Mahalle sakinleri ile birliğin adresi Cumhur İttifakında buluştu.

04 Mart 2019 Pazartesi, 12:54
Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu, "Cumhur İttifakı, Bu Ülkenin Sigortasıdır"
2019-03-04 12:54:44 -

31 Mart seçimlerinin, bir belediye seçiminden daha fazlası olduğunun altını çizen MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, tüm teşkilatlarıyla birlikte Mersin’de Hamit Tuna Erdemli’de Mükerrem Tollu için gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi milletin kararı ile oluşturdukları Cumhur İttifakının, memleketin geleceği için kurulmuş kutlu bir yürüyüş olduğunun altını çizerek, bu davayı bozmaya çalışanlara milletin kararı ile izin vermeyeceklerini ve bu ittifakın bayrağını 31 Mart’ta dalgalandıracaklarını altını çizdi.
AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu,“ Artık bu ülkede; Anadolu insanına, Türkiye’ye diz çöktüremeyecekler. İki Dünya liderinin izinde olmak, bu davaya hizmet etmek, bu ülkeye hizmet götürmek ve dava aşkıyla doğru istikamette yola devam etmek milletimize yapılabilecek en büyük hizmettir. Çünkü Cumhur İttifakı, bu ülkenin sigortasıdır.”ifadelerine yer verdi.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, ‘ Cumhur İttifakı, milli geleceğin teminatı ve parlak bir tescilidir.’ beyanı ile Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldığını belirtmesi üzerine kurulan Cumhur İttifakının Erdemli Adayı Mükerrem Tollu,“ Liderlerimiz, nasıl akıllarını ve güçlerini birleştirdilerse, bizlerde her vatandaşımızla akıl ve gücümüzü birleştireceğiz. Sorumluluğumuz 2019’dan sonra daha büyük çünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin iki büyük teşkilatı, emaneti bize tevdi etti. İnşallah nizamı âlem ülküsünü gerçekleştirene kadar, inşallah Kızıl Elma’ya ulaşana kadar, inşallah Dünya’daki mazlumların umudu olana kadar hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan, gece demeden gündüz demeden çalışacağız.”dedi.
Belediye Başkan Adayı Tollu, ''Cumhur İttifakı, Bu Ülkenin Sigortasıdır''
Belediye Başkan Adayı Tollu, ''Cumhur İttifakı, Bu Ülkenin Sigortasıdır''
Belediye Başkan Adayı Tollu, ''Cumhur İttifakı, Bu Ülkenin Sigortasıdır''
Belediye Başkan Adayı Tollu, ''Cumhur İttifakı, Bu Ülkenin Sigortasıdır''
Belediye Başkan Adayı Tollu, ''Cumhur İttifakı, Bu Ülkenin Sigortasıdır''
Belediye Başkan Adayı Tollu, ''Cumhur İttifakı, Bu Ülkenin Sigortasıdır''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
7. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET TURU’NUN 2. ETABINDA SPORCULAR, 125 KİLOMETREYİ PEDALLADI
VALİ TOROS, TARSUS'TA İNCELEMELERDE BULUNDU
METEOROLOJİ 'DEN ZİRAİ DON UYARISI
Mersin'e Bahar Gelirken, Kış Geri Döndü
TARSUSLU ÖĞRENCİLER ÇÖMLEK SANATINI ÖĞRENDİ
MHP'Lİ BAŞKAN AKIN'DAN, EMNİYET AMİRİ AZBAY'A POLİS HAFTASI ZİYARETİ
Tarsus'ta boş durumdaki tavuk üretim çiftliğinde yangın
MERSİN SPOR KULUBÜ, TÜRK TELEKOM DEPLASMANINDA
TARSUS MEZARLIKLAR BİRİM AMİRİ YILMAZ'DAN, MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'NA ZİYARET
Erdemli’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı