Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Depremzedelerle Malatya’da İftar Yaptı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük yıkımların olduğu bölgelerde hizmet vermeyi sürdürüyor.

25 Mart 2023 Cumartesi, 10:13
Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Depremzedelerle Malatya’da İftar Yaptı
2023-03-25 10:13:41 -

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından elini deprem bölgesindeki vatandaşların omzundan çekmedi. Barınmadan gıdaya, eğitimden sağlık hizmetlerine kadar depremden etkilenen vatandaşların yanında olan Büyükşehir, Ramazan Ayı’nda da Mobil Mutfak Tırı ile yemek hizmeti vermeyi sürdürüyor. Mobil Mutfak Tırı Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki çadırkentte iftar menüsü çıkarıyor. Ramazan’ın 2. gününde Malatya’yı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu depremzedelerle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Malatya’da iftar yaptı
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın Genel Başkanları ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte depremin ardından yıkımların olduğu Malatya’yı ziyaret etti. Kente gelen 6 lider, incelemelerde bulunarak depremzedeler ile görüştü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve diğer liderler ardından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar çadırında kurulan sofralarda depremzedeler ile birlikte yemek yiyen liderler, vatandaşlarla sohbet etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Mutfak Tırı’nda pişen yemekler de düzenlenen iftar programında sofralara aş oldu.
Ramazan boyunca Malatya’da tencereler kaynayacak
Deprem felaketinin olduğu ilk günden yola çıkan Mobil Mutfak Tırı, büyük yıkımların olduğu birçok bölgede depremzedelere hizmet verdi. Samandağ’ın ardından Adıyaman’da 3 öğün yemek çıkartılan Mobil Mutfak Tırı, hafta başında Malatya’ya park etti. Günde ortalama 1500 kişilik iftar menüsü çıkartılan Mobil Mutfak Tırı, Yeşilyurt ilçesi Bağlar Mahallesi Aybakan Caddesi’nde yer alan çadırkentte hizmet veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
ADANA- MERSİN OTOYOLUNDA, “BİRİ OTOBÜS BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME TRAİK KAZASI
BAYRAM TATİLİNİN 3 GÜNÜNDE 27 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MERSİN'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI
MERSİN, KADER MAÇINA BİLENİYOR
Büyükşehir Çöpten Enerji Üretme Kapasitesini Artırdı
BAŞKAN SOFU: " YAPAMAZ DEDİKLERİNİ YAPTIK BAŞARAMAZ DEDİKLERİNİ BAŞARDIK"
BAYRAMIN GÖZDESİ BÜYÜKŞEHİR KAFELERİ OLDU
VOLKAN KONAK BUGÜN MAÇKA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
TARSUS'TA YARALI LEYLEK, ORMANCILAR TARAFINDAN KURTARILDI
Başkan Seçer ve Meral Seçer, Tarsuslularla ‘Bayram Sofrası'nda Buluştu