CARETTALAR TARAFTARIYLA GALİBİYETLE BULUŞTU:67-57

BAŞKAN SEÇER, MERSİNLİ BASKETBOL SEVERLERLE BİRLİKTE MAÇ İZLEYİP, TAKIMA DESTEK VERDİ

14 Ekim 2024 Pazartesi, 09:42
CARETTALAR TARAFTARIYLA GALİBİYETLE BULUŞTU:67-57
-

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı; Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. Hafta karşılaşmasında Aliağa Petkimspor ile karşı karşıya geldi.

 

Sezona hızlı bir başlangıç yapan Mersin Spor Kulübü (MSK) deplasmanda aldığı galibiyet sevincini kendi evinde de sürdürdü. Süper Lig’de iddiasını ortaya koymaya devam eden MSK; Denizli’de elde ettiği Yukatel Merkezefendi Belediyesi başarısının ardından, bir başarıyı da taraftarlarının önünde aldı.  Carettalar, Aliağa Petkimspor’u 67-57 yendi.

 

Karşılaşmayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan izledi.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de Mersinli basketbolseverlerle birlikte tribünlerde yerini alarak maçı izledi ve takıma destek verdi.

 

MSK, Aliağa Petkim Spor’u 67-57 yendi

Karşılaşmada Carettalar ilk çeyreği 16-14 geride tamamlarken, ikinci çeyrekte skoru lehine çevirerek devre arasına 37-28 üstünlük ile girdiler.

 

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapan ve üstünlüğü elden bırakmayan Carettalar, kıran kırana geçen üçüncü çeyrekte de oyun disiplinini elden bırakmayarak 53-42 skorla tamamladı.

 

Son çeyrekte de taraftarlarının da desteği ile mücadelesini sürdüren MSK, Aliağa Petkimspor'u 67-57 yenerek galibiyet sayısını ikiye yükseltti.

 

Can Sevim: “Gerçekten çok mutluyuz, hücum ritmimizi daha yukarı çıkaracağız”

Maçın ardından değerlendirme yapan MSK Başantrönörü Can Sevim, takımın maç içerisinde birbirine yardımcı olmasının çok önemli olduğunu belirterek. “Bireysel oyuncuları ön plana çıkartan bir rakip vardı karşımızda. Biz takım olarak onları durdurmaya karar verdik ve gerçekten de çok iyi bir iş yaptık. Petkim gibi skor potansiyeli çok yüksek bir takımı 57 sayıda tuttuk. Bu gerçekten çok önemliydi bizim adımıza. Yine savunmayla gelen bir galibiyet oldu. Gerçekten çok mutluyuz, hücum ritmimizi daha yukarı çıkaracağız. Pako daha fazla etkili olmaya başlayacak mutlaka gün geçtikçe, orada mutlaka sayı bulacağız ama bizim yaptığımız planda savunmamızın bel kemiği olması” dedi.

 

Taraftarların desteğinin kendileri için itici güç olduğuna dikkat çeken Sevim, “Çok güzel bir seyircimiz vardı. Servet Tazegül Spor Salonu’nda ilk maçımızda gerçekten muhteşem bir atmosfer vardı bana göre. İnanılmaz destek verdiler. Ne zaman takım düşse onlar yukarı kaldırmayı başardılar. Biz bu şekilde mücadele ettikçe eminim onlarda bizi takip edecektir. Biz de buna devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
TARSUS'TA RESMİ VE ÖZEL İLKOKUL MÜDÜRLER TOPLANTISI
MERSİN, DİYARBAKIR 'DA GALİBİYET ARIYOR
Mersin’de Motosikletlere Yönelik Sıkı Denetim
VALİ PEHLİVAN, ÇAMLIYAYLA'DA “BAHÇE ALABALIK ÜRETME VE YETİŞTİRME İSTASYONU”NU ZİYARET ETTİ
CARETTALAR TARAFTARIYLA GALİBİYETLE BULUŞTU:67-57
Çocuklar Tiyatro İle Buluştu
TOPLUMLARIN KALKINMASINI SAĞLAYAN KAHRAMANLAR: KADIN ÇİFTÇİLER
TADEKA’DA “TARSUS ARKEOLOJİSİ BAĞLAMINDA KÜLTÜR TURİZMİ” SÖYLEŞİSİ
MERSİN'DE DÜKKAN VE ARAÇ TAMAMEN YANDI
POZANTI-TARSUS OTOYOLUNDA TOMRUK YÜKLÜ DORSE ALEV ALDI