Büyükşehir LGS Öğrencilerinin Sınav Günü De Yanında Oldu, Ekipler Öğrenci Ve Velilere Su İkram Etti

Öğrencilerin eğitim ve akademik hayatlarında onların yanında olan ve desteklerini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, LGS günü de öğrencileri yalnız bırakmadı.

02 Haziran 2024 Pazar, 18:37
Büyükşehir LGS Öğrencilerinin Sınav Günü De Yanında Oldu, Ekipler Öğrenci Ve Velilere Su İkram Etti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
10 ilçede 22 noktada stant kuran Büyükşehir ekipleri, sınav günü öğrencilerin ve onlara eşlik eden velilerin heyecanına ortak olmak adına su ikramında bulundu.
 
Yıl boyunca eğitimi ve öğretimi destekleme kurs merkezlerinde öğrencileri bilişsel, akademik ve psikolojik alanlarda destekleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) günü de öğrencileri yalnız bırakmadı. 10 ilçede 22 noktada stant kuran Büyükşehir ekipleri, sınav günü öğrencilerin ve onlara eşlik eden velilerin heyecanına ortak olmak adına su ikramında bulundu.
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını ileterek dağıtım yapan ekipler, sınavda çocuklara başarılar diledi. Ekiplerin stant kurup, su ikramında bulunduğu noktalardan biri de Toroslar ilçesinde yer alan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi önü oldu.
 
İğdir: “Sınavda öğrencilerimizin hem heyecanlarına hem umutlarına ortak olduk”
Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Hal Şubesi Rehber Öğretmeni Azize İğdir, LGS günü de öğrenci ve velileri yalnız bırakmadıklarını ve heyecanlarına ortak olduklarını ifade etti. İğdir, “Bizler bu zorlu süreçte sene boyunca onlara hem akademik hem de psikolojik destek vererek yanlarında olduk. Velilerimiz ve öğrencilerimiz için yapılan sosyal etkinliklerle de motivasyonlarını yüksek tutmaya çalıştık. Sınav günü de 10 ilçede 22 noktada hem sınava giren öğrencilerimiz hem de onları bekleyen aileleri için su dağıtımı gerçekleştirdik. Onların heyecan ve umutlarına ortak olduk” diye belirtti.
 
Hem öğrenciler hem veliler yapılan ikramdan memnun kaldı
Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezinden faydalanan öğrencilerinden Sümeyya Akgün, yapılan ikramı çok beğendiğini ve öğretmenlerin bu süreçte kendilerine oldukça fazla destek olduklarını dile getirdi. Kurs merkezinin kendisine sağladığı faydaları anlatan Akgün, “Öğretmenlerim yıl boyunca bana çok fazla destek oldular ve motivasyonumu yükselttiler. Bir şeye ihtiyacım olduğunda hocalarımın orada olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyordu. Denemelerde puanlarım hep yüksek geliyordu. Öğretmenlerim sayesinde LGS’den güzel bir puan alacağıma inanıyorum” dedi.
 
Velilerden Saime Akgün de Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nden oldukça memnun kaldığını belirterek, “Hem öğretmenlerimizden hem kurumdan çok memnun kaldık. Çocuğum okuldan çıktığı anda orada yemek vermeleri, ilgilenmeleri hepsinden memnunduk ve her şeyleri dört dörtlüktü. Özel kurslardan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sınava geldiğimizde de burada ekiplerin olduğunu görünce çok mutlu olduk. Bizi yalnız bırakmadıkları için Büyükşehir’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Sıcak Havalarda Nelere Dikkat Edilmeli, Uzm. Dr. Çat Açıkladı; “Bol Su Tüketin, Suyun Yerine Başka İçecekler Koymaya Çalışmayın”
69’undan Sonra Mersin Büyükşehir’in Ekipleri Sayesinde Yeniden Ayakta
Büyükşehir’in Programında Ressamlar Karageçit’in Doğal Güzelliklerini Tuvallere Aktardı
Tarsus Ticaret Borsası URGE Proje Takımı, Amerika- New York’ta Düzenlenecek Fancy Food Show Fuarı’na Katıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tarafından Tarsus Genelinde Cadde Ve Bulvarlarda Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Tarafından Düzenlenen ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ Listesinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden 12 Firma Yer Aldı
Mersin’in Toroslar İlçesi Alsancak Mahallesinde Motosiklet Üzerinde Tabancayla Vurulan Salih Şahin Hastaneye Kaldırıldı
Mersin'in Tarsus ilçesi Çamalan bölgesi Alaman Mezarlığı Civarında Buğday Yüklü Tır Alev Aldı
Mersin Büyükşehir Sanatsal Etkinliklerle Çocukların Gelişimine Katkı Sunuyor
Başkan Seçer, Silifkeli Yurttaşlarla Buluştu: “Hizmetlerimizi Artırarak Devam Ettireceğiz”